Jump to content

Sklepy- z japońskimi rzeczami

Yano

Recommended Posts

Posted
tylko japonskie. i majatek zaplacisz chcac to do Polski sciagnac :P

paczki z japonii wcale nie muszą byc jakies przerazliwie drogie, moja koleznka wiele rzeczy z japoni kupowala i cena za przesyłke nie jest wcale jakas porąbana :D

jedyny problem jest taki ze zwykla paczka dlugo idzie i moze sie zgubic, a ubezpieczona jest juz droższa, ale nawet ubezpieczona nie jest jakos bardzo droga :P (chyba ze ktos uwaza ze kilkanascie złoty to drogo)

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko zależy od sprzedającego. Za 2 digipacki jeden zażyczył sobie 12$ natomiast drugi za książkę już 19$. Dobrze, ze chcoiaż ubezpieczenie się nie zmienia i do 80$ kosztuje tylko 4$

Posted

Możliwe, że koszty przesyłki miałeś już wliczone w koszt płyty a 4$ to było tylko obowiązkowe ubezpieczenie. Zamawiałem już z całej Azji ale nigdy SAL nie przyszedł do mnie po 4 dniach. Kiedyś nawet EMS przyszeł po 10 taki to mamy magiczny kraj - paczka z Tokio do Warszawy w 23h od złozenia zamówienia a z Warszawy do Sosnowca w 9dni

Ale tak jak wspomniałem - wszystko zależne od sprzedawcy, tego czy ma karnet i gdzie będzie nadawał

• 5 months later...
  • 5 months later...