Sokolov 0 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Wie ktoś może, czy ten dodatek Kane’s Wrath będzie tylko do kupienia na osobnej płycie czy można będzie go ściągnąć z Rynku? Orientuje się ktoś? Quote
Scorp1on 8 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 raczej plytka na utimie mozna sobie zamowic ale cena dosc duza jak na DODATEK Quote
Shago 3725 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Nie, nie da się grać offline w dwie osoby. Tylko online Swoją drogą, chciałbym się pochwalić (wiem że to noobskie ), że zdobyłem achievementa za 100h online ;) Ja poki co rozegralem 120 partii i jeszcze nie udalo mi odblokowac tego achiva :]. p.s. Sokolov moze bylbys chetny na partyjke ;>, albo ktokolwiek ?? Quote
z2djtkose 74 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Gra w to ktoś jeszcze ? Mam pewien upierdliwy problem związany z misją GDI / Chorwacja gdzie trzeba przeczekac ataki , potem pomoz po drugiej stronie mapy posiłkom jakie do nas zmierzaja. Problem w tym ze na pólnoc od mojej bazy , jest baza NOD i ciągle mnie atakują te cholerne czołgi NOD'u. Możecie poradzic jak przeszliscie te misje ? Bo zaczynam sie denerwowac na tą grę :wkurzony: Quote
Uszator 0 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Zniszcz te bazy NOD'ów zanim wyruszysz odebrać posiłki z miasta. (pogoogluj też trochę, bo w internecie jest trochę poradników, gdzie znajdziesz tez porady do tej misji) Quote
Jared 0 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 (edited) Ma ktoś z was jakiś dobry sposób na przejście misi "Outback" w kampani NOD'ow ? Juz setny raz probuje i nic ... to jest ku*** impossible misja, przechodze ja na hardzie, pomocy! Czytałem obydwie solucje na gamefaq, ale i tak to mi nic nie dało Dobra już sobie poradziłem btw. w misji Sydney City Wall mieliście w pozniejszym czasie jak juz było dużo jednostek, zwolnienia takie, ze sie grać nie dało ? normalnie slideshow Edited June 19, 2008 by Jared Quote
Jared 0 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 (edited) Gra w to ktoś jeszcze ? Mam pewien upierdliwy problem związany z misją GDI / Chorwacja gdzie trzeba przeczekac ataki , potem pomoz po drugiej stronie mapy posiłkom jakie do nas zmierzaja. Problem w tym ze na pólnoc od mojej bazy , jest baza NOD i ciągle mnie atakują te cholerne czołgi NOD'u. Możecie poradzic jak przeszliscie te misje ? Bo zaczynam sie denerwowac na tą grę :wkurzony: Na początku bierz sie za aktywowanie tych wieżyczek, po prawej 2 guardian cannony, na południu 2 watchtowery, z lewej 1 watchtower + 1 aa turret, z polnocy 1 cannon, wmiędzyczasie zbuduj kilka APC i zrób miks z missle/rifleman, predator tanki także. Pózniej najlepiej wysłać kilka APC z tankami na most i bronic tego przejścia, ale najpierw musisz rozwalić te działka nodow żeby posiłki mogły przejechać. Oczywiście musisz ciągle patrzeć czy ci nodzi już nie zajmują bazy ta misja jest jedną z tych, które xx razy przechodziłem. Jak masz problem z kasą to warto pojechać pitbullem na południe mapki, tam są takie drzewka i wokół nich skrzynki z kasą Na koniec najlepiej zrobić dodatkowego expanda na północy, masować unity i po kolei rozwalać Edited June 19, 2008 by Jared Quote
Shago 3725 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Gra w to ktoś jeszcze ? Odkopie temat . Dla mnie ta gra nie umarla i nie umrze. Zreszta na szczescie wielu innych tez tak uwaza, bo chetnych do gry nie brakuje, pomimo tego ze jest dodatek Quote
Recommended Posts