Kisa v16 0 Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 Co to za pytanie? Zart jakiś? Oczywiście że Nate Dogg. Akon to dyskotekowiec marny a nie raper Quote Link to comment
mortis 2 Posted May 17, 2009 Share Posted May 17, 2009 poniewaz nie slucham czarnuszego rapu tylko polskiego wybralem opcje "ktos inny" a mianowicie chodzi mi o Mioda z Jamala. Nikt nie robi takich wy(pipi)anych refrenow jak on ;p Quote Link to comment
Guest Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 poniewaz nie slucham czarnuszego rapu tylko polskiego wybralem opcje "ktos inny" a mianowicie chodzi mi o Mioda z Jamala. Nikt nie robi takich wy(pipi)anych refrenow jak on ;p bez przesady. miod na ostatnim albumie piha wrecz przeszkadza. Quote Link to comment
przema 0 Posted May 19, 2009 Share Posted May 19, 2009 nate dogg oczywiście, całe te pedalskie wokale robione na audiotune, to zakała muzyki. Miodu skończył się na pierwszym Jamalu, teraz zrobił się z niego drugi Gutek, jak niemasz pomysłu na refren ubierz Gutka w hiphopową bluze i każ mu wyć. Quote Link to comment
mortis 2 Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 poniewaz nie slucham czarnuszego rapu tylko polskiego wybralem opcje "ktos inny" a mianowicie chodzi mi o Mioda z Jamala. Nikt nie robi takich wy(pipi)anych refrenow jak on ;p bez przesady. miod na ostatnim albumie piha wrecz przeszkadza. to chyba tobie ;] akurat refreny do echo (usmiech przez lzy) i dobry wieczor polska sa ZA(pipi)ISTE i swietnie poteguja klimat tych kawalkow Quote Link to comment
44bronx 459 Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Skoro jestesmy przy temacie Nate'a to Xzibit w wywiadzie po koncercie w Warszawie powiedział, że Nate jest w ciężkim stanie, a dokładniej jest po kilku udarach mózgu.Trzymajmy więc kciuki za Nate'a, żeby powrócił do zdrowia!!! Quote Link to comment
Recommended Posts