ciwa22 860 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Szkoda na nie czasu,piłki na DC to same knoty (przynajmniej te co w zrozumiałym języku wyszły). A o ocenie 90 Minutes to chyba sentyment decydował (kompletna padaka). Quote
Wyso 19 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Grałem tylko w Virtua Striker 2 więc wielkiego porównania nie mam. Nie jest to może PES, ale fajnie się gra. Czasem sterowanie może Cię zirytować, gra jest bez oryginalnych nazwisk, ale to chyba czołówka na "makarona". Jeśli widziałeś piłkę nożną w "Wozie Drzymały" to na 90% była to jedna z części Virtua'y. Więcej o serii możesz poczytać tu: http://www.psxextreme.info/seria-Virtua-Striker-t55729.html Quote
phase 0 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 (edited) Niestety na DC nie ma żadnej dobrej gały. Z konieczności ratowałem się emulatorem i grałem w ISS z szaraka. Edited November 13, 2009 by phase Quote
Recommended Posts