Opublikowano 1 marca 200817 l Autor tak battletoads ale na NES'A a z tego co wiem to o podtytule Battlemaniacs były na SNES'A ale uznaje wiec zadajesz ty
Opublikowano 1 marca 200817 l Coś "nowszego" ( oczywiście w pewnym sensie, gdyż jak tak przeglądam teraz temat, to okazuje się, iż jestem pierwszą osobą, której gra z zagadki jest tak "zaawansowana" graficznie czyli full 3D . Normalnie szok ) Edytowane 1 marca 200817 l przez consoleboy
Opublikowano 1 marca 200817 l Niestety, nie. Jak ktoś jeszcze poda błędną odpowiedz , to nie będę miał wyjścia, jak podpowiedzieć wam, co to za gra Edytowane 1 marca 200817 l przez consoleboy
Opublikowano 3 marca 200817 l Coś "nowszego" ( oczywiście w pewnym sensie, gdyż jak tak przeglądam teraz temat, to okazuje się, iż jestem pierwszą osobą, której gra z zagadki jest tak "zaawansowana" graficznie czyli full 3D . Normalnie szok ) Perfect Dark Edytowane 3 marca 200817 l przez kat_robert
Opublikowano 3 marca 200817 l Nazwa obrazka to jedno, a czy to jest prawda, to już inna bajka.... Edytowane 3 marca 200817 l przez consoleboy
Opublikowano 3 marca 200817 l Nazwa obrazka to jedno, a czy to jest prawda, to już inna bajka.... po zlosci za tego barrahira zmienilem nazwe tak to czlowiek demolka
Opublikowano 1 września 200816 l żadna odpowiedź nie jest poprawna podpowiedź Gra jest o pingwinie który chce sie odchudzic XD
Opublikowano 19 sierpnia 200915 l to na pewno Yume Penguin Monogatari przejrzałem za tym cały romset i zgadza się fajna gra... Jak że nikt nie zadaje pozwolę sobie na zadanie...
Opublikowano 10 września 200915 l Wall Street Kid Znalezione trikiem Wrzuciłbyś na imageshack to bym nie znalazł.