Skocz do zawartości

Quiz obrazkowy Gc

Featured Replies

Opublikowano

Gotcha Force

ahfq2.th.jpg

• Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 45,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Metal Arms: Glitch in the System..... Oddaje

Opublikowano

Tja, szczyt hardcoru :D . Jak już chcesz pospamowac to zapodaj coś w w ten deseń ,gdyż ja jestem na to za gupi :P

Opublikowano
  • Autor

Coati, będę strzelał, ale nie jestem pewien...

Mario Party 7?

Opublikowano

No cóż hardcor totalny. Na początku sądziłem że to MGS... później skłaniałem się do Halo 3, ale też nie byłem pewien. Może to Super Mario Sunshine. Ale nie jestem pewien :lol:

Opublikowano
  • Autor

Zigur, za(pipi)isty jesteś..

Jak na to wpadłeś, że to Super Mario Sunshine? Ja bym się nigdy nie domyślił... Straciłem dziesiątki godzin googlując i przeglądając Gamespot, Wikipedię, encyklopedię PWN'u... Troche wzmianek znalazłem w Poradniku Domowym, ale w Gościu Niedzielnym ślad się urwał i nie mogłem dojść co to za gra...

Od dzisiaj jesteś na pierwszym miejscu mojej listy najhardkorowych graczy ever!

Opublikowano
Zigur, za(pipi)isty jesteś..

Jak na to wpadłeś, że to Super Mario Sunshine? Ja bym się nigdy nie domyślił... Straciłem dziesiątki godzin googlując i przeglądając Gamespot, Wikipedię, encyklopedię PWN'u... Troche wzmianek znalazłem w Poradniku Domowym, ale w Gościu Niedzielnym ślad się urwał i nie mogłem dojść co to za gra...

Od dzisiaj jesteś na pierwszym miejscu mojej listy najhardkorowych graczy ever!

Zgadywałem :P Ale co nieco usłyszałem w Radiu Maryja. Pokazali też kilka screenów w tv Trwam xD

Ok to zadaję. Iście banalne pytanie.

589573_20041111_screen008.jpg

(Pyt. dodatkowe: Co zostało rozwalone na screenie? :P)

Opublikowano

zapewne nie jest to metroid prime 2, bo to by bylo za latwe.... pomyślmy... Mario Golf?

odp na pytanie dodatkowe: ktos rozpipczyl yoshiego pileczka golfową!

Edytowane przez Coati

Opublikowano

Tak sobie zaglądam do tematu a tu O,o screen jadalni i Zombiaka z Resident Evil Rebirth ^_^ łapcie screena:

enemigoeneternaldarknestl6.th.jpg

Edytowane przez WESKER-DL

Opublikowano

Homeland. Oddaje