Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Tja, szczyt hardcoru . Jak już chcesz pospamowac to zapodaj coś w w ten deseń ,gdyż ja jestem na to za gupi
Opublikowano 1 września 200816 l No cóż hardcor totalny. Na początku sądziłem że to MGS... później skłaniałem się do Halo 3, ale też nie byłem pewien. Może to Super Mario Sunshine. Ale nie jestem pewien
Opublikowano 1 września 200816 l Autor Zigur, za(pipi)isty jesteś.. Jak na to wpadłeś, że to Super Mario Sunshine? Ja bym się nigdy nie domyślił... Straciłem dziesiątki godzin googlując i przeglądając Gamespot, Wikipedię, encyklopedię PWN'u... Troche wzmianek znalazłem w Poradniku Domowym, ale w Gościu Niedzielnym ślad się urwał i nie mogłem dojść co to za gra... Od dzisiaj jesteś na pierwszym miejscu mojej listy najhardkorowych graczy ever!
Opublikowano 1 września 200816 l Zigur, za(pipi)isty jesteś.. Jak na to wpadłeś, że to Super Mario Sunshine? Ja bym się nigdy nie domyślił... Straciłem dziesiątki godzin googlując i przeglądając Gamespot, Wikipedię, encyklopedię PWN'u... Troche wzmianek znalazłem w Poradniku Domowym, ale w Gościu Niedzielnym ślad się urwał i nie mogłem dojść co to za gra... Od dzisiaj jesteś na pierwszym miejscu mojej listy najhardkorowych graczy ever! Zgadywałem Ale co nieco usłyszałem w Radiu Maryja. Pokazali też kilka screenów w tv Trwam xD Ok to zadaję. Iście banalne pytanie. (Pyt. dodatkowe: Co zostało rozwalone na screenie? )
Opublikowano 1 września 200816 l zapewne nie jest to metroid prime 2, bo to by bylo za latwe.... pomyślmy... Mario Golf? odp na pytanie dodatkowe: ktos rozpipczyl yoshiego pileczka golfową! Edytowane 1 września 200816 l przez Coati
Opublikowano 7 września 200816 l Tak sobie zaglądam do tematu a tu O,o screen jadalni i Zombiaka z Resident Evil Rebirth ^_^ łapcie screena: Edytowane 7 września 200816 l przez WESKER-DL