Opublikowano 12 kwietnia 200817 l Dobra Panowie, trzeba coś nowego nagrać. Pawle, weź telefon na najbliższą nockę (o ile najbliższy piątek aktualny), to się zjawię. Obejrzymy odcinek Drużyny A, zanucimy teamową melodyjkę i pogramy. Grać mi się w Tekkena może i nie chce, ale stęskniłem się za Twoimi i Cambiona przekleństwami na moją grę
Opublikowano 13 kwietnia 200817 l Wypraszam sobie, ja (pipi)a nie przeklinam!!! :wkurzony: A pograc zawsze moge. Na statnim graniu Sway latał od ściany do ściany. Edytowane 13 kwietnia 200817 l przez Cambion
Opublikowano 24 kwietnia 200817 l Sasasaa... no walki niezle... DJ Gajdy naprawde daje rade,uch... ten wavedash... poezja... moze kiedys(nigdy)-niepotrzebne skreslic bedzie nam dane zagrac i cos pokazac "od siebie"... xD Reszta walk rowniez trzyma dobry poziom, pozdro i do zobaczyska...-lezka w oku xD