Opublikowano 24 kwietnia 200916 l Jak to jest zrobione pewnie ktoś zapyta. Sprawa jest banalnie prosta. Konsola jest oklejona białą folią "samochodową". Pracuje w firmie reklamowej, drukuje kumplowi co jakiś czas grafike na jego Xboxa. Za(pipi)iście wygląda. Folia ta jest bardzo cieniutka i bardzo plastyczna. Jest trwała, ale jej klej podczas usuwania nie pozostaje na obudowie. Wystarczy pójść do pierwszej lepszej firmy reklamowej z własnym plikiem graficznym najlepiej TIFF lub JPG rozdzielczość min 120 dpi. Folia ta nazywa się "1005" drukarz będzie wiedział o co chodzi, a jak nie to samochodówka:D Jedyny problem w tym, że taką folie musi wam nakleić wykwalifikowana osoba. Folia ta jest baaaaaaaaardzo plastyczna, łatwo ją uszkodzić. Efekt końcowy jest za(pipi)isty:D
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l A cena takiego czegos to jaka? Obrazek w wymiarach 1 kartki z reszytu?
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l Autor Różnie. Musisz pamiętać, że wykonywany nadruk jest na maszynie do wielkich formatów. Często trzeba zapłacić min za pół metra kwadratowego 50cm x 50cm wydruku. Wydruk na takiej foli to koszt 100zł za 1m2 Skąd jesteś? Skontaktuj się ze mną mailowo, cos wymyslimy:P
Opublikowano 7 sierpnia 200915 l xbox tez jest bialy, a za czarnego elite trzeba wiecej wybulic. xboxa mialem wiec czarne ps3 bardziej mi sie podoba. srebrna to wyglada jak tani tandetny telewizor z poczatku 21 wieku.
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l za pół metra kwadratowego 50cm x 50cm To jest ćwierć metra kwadratowego.
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Za to wiedząc, że PS3 ma wymienny przedni panel to czekam na jakieś zarąbiste grafiki. Szczerze gdyby ten czarny się tak nie syfił to na pewno byłby najładniejszy, a tak to może np. srebrny będzie ładniejszy. Dla mnie czyszczenie mojej konsoli to przyjemnosc. Też namiętnie czyściłem... swojego szaraka. Wyrośniesz z tego, wyrośniesz..... Czarna PS3 ładna jest, czarna z ciemnoczerwonymi elementami byłaby ładniejsza
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Jak to jest zrobione pewnie ktoś zapyta. Sprawa jest banalnie prosta. Konsola jest oklejona białą folią "samochodową". Pracuje w firmie reklamowej, drukuje kumplowi co jakiś czas grafike na jego Xboxa. Za(pipi)iście wygląda. Folia ta jest bardzo cieniutka i bardzo plastyczna. Jest trwała, ale jej klej podczas usuwania nie pozostaje na obudowie. Wystarczy pójść do pierwszej lepszej firmy reklamowej z własnym plikiem graficznym najlepiej TIFF lub JPG rozdzielczość min 120 dpi. Folia ta nazywa się "1005" drukarz będzie wiedział o co chodzi, a jak nie to samochodówka:D Jedyny problem w tym, że taką folie musi wam nakleić wykwalifikowana osoba. Folia ta jest baaaaaaaaardzo plastyczna, łatwo ją uszkodzić. Efekt końcowy jest za(pipi)isty:D ja chce na maske swojej bawarki walnac lawa z tekkena 6 br. dal bys rade wykonac cos w tym stylu? place w euro
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l PS3 Slim będzie dostępna w rożnych kolorach w tym i białym. Tak samo miało być z PS3 FAT - na konferencji (i to nie jednej) zapowiadali Czarny, Biały i Srebrny. Biały tylko dostępny był w Japonii i była jeszcze limitka GUNMETAL i to... wszystko Sony dużo rzeczy obiecuje - tylko potem z realizacją różnie bywa... Edytowane 11 sierpnia 200915 l przez Kyo
Opublikowano 23 kwietnia 201015 l Autor Jeśli ktoś jest zainteresowany jakimś wydrukiem na foli samoprzylepnej to pisać na maila. Się dogadamy. Patrz BMW u góry
Opublikowano 9 września 201014 l Jeśli ktoś jest zainteresowany jakimś wydrukiem na foli samoprzylepnej to pisać na maila. Się dogadamy. Patrz BMW u góry gdzie to BMW ?? chyba, ktoś posiał linka
Opublikowano 10 września 201014 l tylko, ze on juz nie ma tego autka wiec i sygnatura zniknęła. tymczasem..