Jump to content

Jakie gry ukończyliście na 100%?

Featured Replies

Posted

Ciekawe jak skończyliście GT2 na 100 % - tam na 100 % trzeba było mieć sekretne auto . Kto napisał że przeszedł GT2

na 100 % to jakie auto odblokowywało sie po 98 milionach Cr - podpowiem że pisali o tym w "Extrimie" !!

• Replies 8
  • Views 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

198% mapy w Symphony of The Night, wszystkie bronie plus najlepsze

. Niestety nie mialem tyle cierpliwosci zeby wymasterowac familiary na 99 lvl

Co do Crasha 3: Warped, to nie ma czym sie chwalic, uzyskanie 105% to żaden wyczyn :P Crash Bandicoot byl trudniejszy

Ciekawe jak skończyliście GT2 na 100 % - tam na 100 % trzeba było mieć sekretne auto . Kto napisał że przeszedł GT2

na 100 % to jakie auto odblokowywało sie po 98 milionach Cr - podpowiem że pisali o tym w "Extrimie" !!

Aby mieć 100% (w Game Status) w GT2 nie trzeba wcale odblokować tego sekretnego auta (był to Mercedes CLK Touring Car), a wystarczy przejść cały tryb GT (wszystkie licencje i turnieje zaliczone).

W pierwszej wersji NTSC GT2 był bug, który uniemożliwiał zdobycie 100%. Na szczęście Sony wymieniało wadliwe kopie.

W dodatku by zdobyć CLK Touring Car nie wystarczy zebrać 96 czy 98 (nie pamiętam dokładnie) milionów Cr. Trzeba jeszcze mieć wszystkie złota w licencjach i skończyć cały Arcade. Przynajmniej tak pisał Gamera.

• 2 months later...

Chyba to był Tenchu 2 i Resident Evil 3.

Być może do tych gier dołączy SH w niedalekiej przyszłości =)

Duzo,nie chce mi sie wszystkich przypominac a tym bardziej wypisywac

Zauwazam,ze wraz z wiekeim entuzjazm do wyciskania z gier wszystkich sokow przechodz,przynajmniej u mnie:)

• 2 months later...

-MediEvil 2 (zdecydowanie z przejścia tej gry jestem najbardziej dumny),

-Toy Story 2 (wszystkie 50 pizz planet),

-Destruction Derby 2 (ukończony tryb mistrzostw oraz "wyścigu wozów fabrycznych").