Posted August 15, 200816 yr Czy aby zdobyć osiągniecie: Lesser Snow God Earn any Medal for ALL challenges and media callouts. muszę zdobyć minimum brąz tylko w tych zawodach gdzie jest różowa kamerka ? Jaki macie sposóby na graba bo tylko te zadania mi zostały a kompletnie sobie z nimi nie radzę.
February 19, 200916 yr nvm Amped jest latwa gierka na 1000 i przyjemnia. 99% wyzwan zrobilem bez pomocy budowania ramp,itp bo dopiero jak zajrzalem na forum (bylem juz na koncu gry) to ktos mial problem z uzbieraniem ilus tam punktow to ktos poradzil by sobie zbudowa :]. LOL. By miec wszystkie wyzwania na zloto trzeba rowniez zaimponowac na stoku ilus tam ludzi, btw Edited February 19, 200916 yr by signap
February 19, 200916 yr no ja niestety zawsze gram a potem lukam w razie jaj po poradnikach , i przez to amped zostanie chyba na 860gs, bo je%nął mnie "glicz" mianowicie mam wsio na zloto i dostałem lesser goda a supreme nie wpadł igra pokazuje ze brakuje jednego zlota co jest kitem bo mam wszystkie....ehhh Edited February 19, 200916 yr by shy4
February 20, 200916 yr Widze ze zostaly ci 2 aczivy do zrobienia w tym zaimponowanie. One tez sie wliczaja do tych 240 goldow
March 16, 200916 yr Te kocie wyzwania doprowadzają mnie do stanu podgorączkowego .... tak samo te magiczne kółka wrrr. Ale gra sie bardzo przyjemnie