Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Czy aby zdobyć osiągniecie: Lesser Snow God Earn any Medal for ALL challenges and media callouts. muszę zdobyć minimum brąz tylko w tych zawodach gdzie jest różowa kamerka ? Jaki macie sposóby na graba bo tylko te zadania mi zostały a kompletnie sobie z nimi nie radzę.

• 6 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 608
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nvm

Amped jest latwa gierka na 1000 i przyjemnia. 99% wyzwan zrobilem bez pomocy budowania ramp,itp bo dopiero jak zajrzalem na forum (bylem juz na koncu gry) to ktos mial problem z uzbieraniem ilus tam punktow to ktos poradzil by sobie zbudowa :]. LOL.

By miec wszystkie wyzwania na zloto trzeba rowniez zaimponowac na stoku ilus tam ludzi, btw ;)

Edytowane przez signap

Opublikowano

no ja niestety zawsze gram a potem lukam w razie jaj po poradnikach , i przez to amped zostanie chyba na 860gs, bo je%nął mnie "glicz" mianowicie mam wsio na zloto i dostałem lesser goda a supreme nie wpadł igra pokazuje ze brakuje jednego zlota co jest kitem bo mam wszystkie....ehhh

Edytowane przez shy4

Opublikowano

Widze ze zostaly ci 2 aczivy do zrobienia w tym zaimponowanie. One tez sie wliczaja do tych 240 goldow

Opublikowano

zgadza sie, wpadło 1000gs :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Te kocie wyzwania doprowadzają mnie do stanu podgorączkowego .... tak samo te magiczne kółka wrrr. Ale gra sie bardzo przyjemnie :)