Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 8,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

f+1,2, d+3+4, czasem siedzi d/f+1,2, d+3+4, ale nie wiem od czego to zależy, chyba tylko po wallstunie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

takie znane:

EWGF, EWGF, 1, f,f+3,1,4 (70 DMG)

EWGF, f,f+3,1, b,f+2,1,2_4_d/f+2(68_67 DMG)

EWGF, b,f+2,1,d/f+2, f,f+2 (63 DMG)

Opublikowano

taki znany

wgf_ewgf_ch df+2_ws+2, ff+3,1, df+1,2, HS a jak się poruszy to HS+4 i ogólnie za pół pacha... i jedyny jaki powinno się robić...

Edytowane przez Bażant

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1,2,[4]:3 - mniej więcej tak, nie jest to jf, ale trzeba 3 docisnąć w odpowiednim momencie aby zcencelować ostatnie kolanko w stringu (nie wiem czy trzeba trzymać podczas tego 4, ja tak robiłem i działało ;p)

Opublikowano

No, jest tak jak piszesz, przytrzymujemy 4 i naciskamy 3 w ostatniej chwili. Tyle że w ferworze walki jak zwykle coś może się nie udać, dlatego znalazłem dużo łatwiejszy sposób:

1,2,4~4~3 - "aniewykonalne" :) Głupota, że to nie siedzi nawet na wysokiej ścianie, skoro takie b,f+2,1,4 siada bez problemu.

Opublikowano

na sticku banalnie sie to robi, najlatwiej jak wklepie 1,2 a potem 4 i trzymajac ta 4 docisne 3.

Powiedzcie mi czemu w DR nie wchodzi mi sciana 1,b+4 ? tzn wchodzi jako combo tylko po wallstunie, a przy normalnym wbiciu z juggla nie? (mam wersje PAL, jesli to mialoby robic jakas roznice :/ )

Opublikowano
Powiedzcie mi czemu w DR nie wchodzi mi sciana 1,b+4 ? tzn wchodzi jako combo tylko po wallstunie, a przy normalnym wbiciu z juggla nie? (mam wersje PAL, jesli to mialoby robic jakas roznice :/ )

A nie wolisz nic mocniejszego ??

Opublikowano

b 4 wchodzi na ściane ale musi być odpowiedni kąt

Opublikowano
A nie wolisz nic mocniejszego ??

Jak masz cos mocniejszego w plecy to dawaj :P (wtedy to bede mial juz setup śmierci XD )

Opublikowano
Jak masz cos mocniejszego w plecy to dawaj :P (wtedy to bede mial juz setup śmierci XD )

Aa w plecy, to już inna sprawa. Zastanawiałem się nad 1, d/f+4,4. Wydaje mi się że 1, df+4 siedzi zawsze i oprócz tego też można przysetupować nieźle

Edytowane przez Bażant

Opublikowano

Dosyć ciekawa ściana (też siedzi w plecy): 1,2, df+4

1, df+4,4 nie siedzi, nawet 1, df+4 mi nie chce siąść, za to 1,2,df+4 siedzi zawsze (czy to w plecy, czy nie). Może nie ma co kombinować i w plecy też siedzi df+4,4 czy też ff+2