Redmitsu 971 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Z gwarantów to jeszcze trzeba pamiętać, że po u+3+4 można posadzić d/f+2 i juggle'a. To dziala w DR ? Bo nie chce mi wejsc d/f+2 Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez Redmitsu Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Działa, ale nie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ok , wiem ze w Marduka zawsze wchodzi. W niektore postacie raz wchodzi raz nie, jednak napewno nie wchodzi w Kazika. Jezeli uda ci sie to zrobic u Kazika, tzn., ze ze mna jest cos nie tak ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 ostatniej nocy gdy gralem z yoszkiem przekonalem sie, ze nie warto atakowac po jego "ws+2" poniewaz nie jest to karalne, a jak by bylo malo nawet gdy stoi bokiem, badz tylem przy odpaleniu czegokolwiek karze nas "mieczykiem(1+4)" ktory 100% zbiera atakujacych Cytuj Odnośnik do komentarza
jamor 0 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) Ja ostatnio na praktyce odkryłem iz po miecznej podcince ^_^ wchodzi p+3,3[ trzeba robic podobnie jak po G+3+4 [troszke poczekac] fajna sprawa bo bierze 42 [ sigh " ] w online posadziłem to ze dwa razy grając z Zenem-Niemieckim Yoszkiem.Po za tym okazuje sie ze po SS2 w Yoszimistrza lewą stronę można posadzic cos takiego ss2 1 1 1 i buzi albo 2 dp+1p+2 2 2 jedno i drugie zabiera ponad 40 jedno i drugie polecam tylko na oflajnowych potyczkach. Aaa! ,własnie Zen mi napomknał że w maju w berlinie Będzie turniej , wjazd to 15 jurków.Kurcze szkoda że będę w uk bo bym chętnie znim zagrał offline,dobrze się z nim gra Edytowane 30 Grudnia 2008 przez jamor Cytuj Odnośnik do komentarza
jamor 0 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Nie mam pojęcia czy temat wygasł czy nie ale i tak podzielę się tym co dobre ^_^ Otóż Zen zrobił kompilację swoich akcji i setapów z grania i podzielił się ze mną sznureczkiem http://www.youtube.com/user/fistingZeN link do profilu,Polecam obie części. Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Grałem z tym kolesiem w Berlinie Cytuj Odnośnik do komentarza
jamor 0 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Grałem z tym kolesiem w Berlinie Wow to super.Ja z nim gram czasem on line.Coś może chciał bys dodac? Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Chyba robił najlepsze zagrywki ze wszystkich Yoshów, bo w końcu robił coś czego nie widziałbym u Tenshi. Tyle, że po prostu jest jeszcze trochę gorszy jako gracz, a nie operator jakieś postaci od Tenshi i Kyoko. Pewnie pokazałby więcej, gdyby nie to, że pokonałem go dość szybko. Potem jakoś go nie widziałem i Freeplayów nie zagrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tenshi:) 0 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) Nie robię już wymyślnych zagrywek... bo to się po prostu nie opłaca. Mają dużą szansę wtopy + latania. Między innymi dlatego ZeNowi brakuje skuteczności. Na chęci zrobienia fajnej i dość bezpiecznej zagrywki wtopiłam na turnieju całą rundę + walkę, bo akurat przeciwnik coś sobie bezmyślnie zjanił. Mam nadzieję że do tego wrócę w Tekkenie 6. Mam wrażenie, że w następnym Tekkenie Yoshek będzie miał pełno setupów. Edytowane 23 Czerwca 2009 przez Tenshi:) Cytuj Odnośnik do komentarza
MTC 0 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Nie robię już wymyślnych zagrywek... bo to się po prostu nie opłaca. Mają dużą szansę wtopy + latania. Między innymi dlatego ZeNowi brakuje skuteczności. Na chęci zrobienia fajnej i dość bezpiecznej zagrywki wtopiłam na turnieju całą rundę + walkę, bo akurat przeciwnik coś sobie bezmyślnie zjanił. Brawo dla tej Pani :-P takie podejście jest mi równie bliskie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) W sumie raczej ten kolo grał w real time'ie a nie bezmyślne setupy (haha, ja uważam, że to setupy są bezmyślne, bardziej nawet niż jany ). Przegięte akcje jakieś sadził, z juggle'a do juggle'a, jakich wcześniej nie widziałem. Szkoda, że się nie nagrało (nie znam command list'a Yosha, więc nie powiem co ). Tyle, że Devil Jin zawsze wstał, dwa razy machnął wybitke i Yoshek nie żyje Edytowane 26 Czerwca 2009 przez szyper Cytuj Odnośnik do komentarza
Tenshi:) 0 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Szkoda że mi nie pokazał ich w freeplayach. Po prostu... nie mógł Przy wymyślnych setupach Yosha człowiek musi się mylić, bezmyślnie wstawać, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Ja tam grałem z Zenem w Berlinie Yosh na Yosha i dostawał łomot, podobnie zniszczyła go Tenshi, która usiadła do gry z nim zaraz po mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szyper 0 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Aaa tam, bo może lepiej gracie w tą grę, ale to nie oznaczać musi, że ma słabego yosha. Mówię, pokazał mi trochę nowych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Też odniosłem takie wrażenie. Jego Yosh skacze, lata, pierdzi itd. a i tak przegrywa kolejne rundy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi