janix 0 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Da się zrobić taunt, fb+2 w tej części? Jest to bardzo trudne do posadzenia w walce? Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Dwa razy tak, jest to bardzo trudne ale realne. Kilku polaków skutecznie robi to w walce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Może kilka osób na świecie skutecznie robi to w walce. fixed Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Dwa razy tak, jest to bardzo trudne ale realne. Kilku polaków skutecznie robi to w walce. Możesz wymienić tych polaków? Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 (edytowane) 1. Sunchip EDIT: Ale ja jestem głupi. To jest dział o Tekkenie 5 W takim razie zwracam honor Zajmanowi Edytowane 9 Listopada 2010 przez Di Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Też chciałem być zabawny i napisać że Sunchip, ale zdałem sobie nagle sprawe że przecież Sunchip tego nie robi ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi