Opublikowano 8 marca 200817 l Można już gdzieś w polsce dostać Rock Band na PS2 ?? bo ani w Ultimie ani na PE nie widziałem
Opublikowano 8 marca 200817 l A ja grę już skonczyłem na hardzie. wersji ps2 nie polecam. jest dośc nudna, fajnych piosenek jest mało, a brak downloadu i online dośc szybko ją zabije IMO. Na xboxie - jak najbardziej, na ps2 - wole GH
Opublikowano 9 marca 200817 l A ja grę już skonczyłem na hardzie. wersji ps2 nie polecam. jest dośc nudna, fajnych piosenek jest mało, a brak downloadu i online dośc szybko ją zabije IMO. Na xboxie - jak najbardziej, na ps2 - wole GH No nie wiem czy nie zmienisz zdania jak kupisz perkę i zasiądziesz z 4. kumplami do tego Sam czekam z wywieszonym jęzorem na ten hardware w Europie.
Opublikowano 7 sierpnia 200816 l witam pytalem juz o to w temacie guitar hero poniewaz nie zauwazylem osobnego topicu dla rock band..czy ktokolwiek z Was podpinal mikrofony z singstara do rock band na ps2? dzialaja? i czy mozna dostac juz w europie perkusje? na jakich zasadach sie podpina instrumenty? zwykle porty jak dla padow czy usb? jezeli porty to rozumiem ze potrzebny jest multitap prawda? dzieki za odpowiedzi:) pozdrawiam