Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Monster Hunter Freedom 2/2G/Unite

Featured Replies

Opublikowano

Mi tam sie skorpion podoba ;b

Szkoda ze weza niema ;/ i wielkiego skarabeusza ;x

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 172,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cos nie moge dorwac rathalos plate, ucinam mu ogon, potem łapie i nic, to naprawde tak rzadki item? i czy mozna go zdobyc z normalnego rathalosa?

• Imo bardziej chodzi o ilosc sprzedanych konsol a nie silnik, Wii brakuje w sklepach a ps3 sprzedalo sie tylko pare milionow.

• nie ma co sie jarac MHP2G bo i tak nigdy nie wyjdzie po angielsku

Opublikowano
  • Autor

Ja nie jestem zachwycony <_< myślałem że bardziej się postarają.

Opublikowano

Jest już film z nowego patcha choć oficjalny więc nic konkretniego ale:

Opublikowano

to ktory? :P

bo ten wielki z 2:03 jest z gypcerosa

a ten z 2:51 jest ptrawdopodbnie z guragi (w 2g jest łuk z guragi ktory wyglada brdzo podobnie)

Opublikowano
  • Autor

Pomyliłem się chodzi mi jednak o ten z Gypcerosa,ale fajny jest ja go nie miałem.

Opublikowano

chyba w zadnej inne częsci go nie ma

Opublikowano

hej czy jeśli w jednym queście są dwa monstra (na przykład Troublesome Pari - Los i Ian) to mają mniej HP?

Opublikowano

tak maja okolo 50-60% tego co mają w pojedynczym quescie, wiec luz :D

Opublikowano

zrobilem 7 zwykllych treningow i 4 specjalne, wszystkimi broniami oczywiscie, jak odblokowac reszte?

Opublikowano

oooooooooooo ;p komuś sie nudzilo xD

ale szacun XD serio :D ja na luzaku zabilem jedną bronią ktora mi pasowala , ale zeby kazdą to mi sie nie chcialo ;p

treningi w stylu kuku i reszta odblokowuje sie zabijajc te potwory w zwyklym quescie, a specjalne odblkowouje sie robiąc zwykle treningi czyli kuku, khez i reszta, jak zrobisz chyba 2 pierwsze to bedzie jakis trening specjalny, 2 kolejne - nastepny itp

Opublikowano

no to doszedles do tego pieknego momentu co ja xD

zeby odlbokowac 5 trening specjalny musisz zrobic wszystkie 10 zwyklych i zabic chociaz jednego rajanga (hell yeah ;v polecam tego do sciagniecia w quescie golden thunder god - zapierdala jednym strzalem xD), potem odblokujesz trening z rajangiem ubijesz go wsio broniami, potem tylko group trening (wystarczy kazdy 1 bronia) i masz sword saint piercing i fatalisa ;]

PS: nie mogles zrobic "7 zwyklych i 4 specjalnych" bo zeby miec 4 specjalne musisz miec zrobione 8 zwyklych xD

Edytowane przez =PiT=

Opublikowano

ahah xD

przygód firany huntera ciąg dalszy:

robiłem Losa i Iana na forest'n'hills i Los padł w takiej sytuacji

krok 1
   Rathian>>>szarża>>>  JA  <<<szarża<<<Rathalos

krok 2
   Rathian>>>szarża>>>   (unik)     <<<szarża<<<Rathalos                                      

JA

krok 3
   Rathalos (trup)      Rathian
                   JA

xD

mam nadzieję że jakoś czytelnie to wygląda ;p

kocham tą gre xD :wub:

Opublikowano

no, jesli sa 2 duzi przeciwnicy to oni zadają sobie względnie duzo dmg ;> jesli jeden jest juz oslabiony bardzo to mogą sie czasem pozabijac , ale niezbyt czesto sie to zdarza :P

mi kiedys diablosa zabił wyskakujacy z piachu cefalos ;p

zabic chociaz jednego rajanga (hell yeah ;v polecam tego do sciagniecia w quescie golden thunder god - zapierdala jednym strzalem xD),

sciagniety rajang jest spory;p łatwiej zabic tego w gorach, czasto ejst dosyc mały, pozatym jak sie zabija z łuku to jest calkiem spoko (trzeba biegac caly czas w lewo, zeby byc po JEGO prawej stronie, bo on czesto skacze na ukos i jesli stoimy po lewej to odrazu zabija skokem w lewo, a jak stoimy po prawej to nie trafia ;p

Edytowane przez Yano

Opublikowano
PS: nie mogles zrobic "7 zwyklych i 4 specjalnych" bo zeby miec 4 specjalne musisz miec zrobione 8 zwyklych xD

blad sie wkradl, 9 zwyklych i 4 specjalne ;p

ze zwyklych mam kutku, , conge, khezu, hermituara, blangonge, garuge, tigrexa, diablosa i graviosa, czego mi brakuje i jak to odblokowac

Opublikowano

ej, ej!

co do treningów

jak odblokować nowe bronie?

bo też trochę zacząłem robić ale nie mam więcej jak 2-3 bronie w każdym. jak to odblokować?

Opublikowano
  • Autor

blad sie wkradl, 9 zwyklych i 4 specjalne ;p

ze zwyklych mam kutku, , conge, khezu, hermituara, blangonge, garuge, tigrexa, diablosa i graviosa, czego mi brakuje i jak to odblokowac

Brakuje ci Kirina :D ,jeśli jeszcze z nim nie walczyłeś to prosta sprawa zabił hama(on jest poryty i wkurzający) i trening odkryty.

Opublikowano

z obecnym sprzetem to nie bedzie raczej problem, ale na treningach ubicie go to pewnie masakra : |

Opublikowano

ogolnie to na SOC byly filmiki z kazdym treningiem (kazdy rpzecinik, kazda bron) pokazujace jak zabic .. tyle ze SOC nie dziala ostanio ;p

i co gorsze poogladanie filmiku wcale nie powoduje ze zabicie staje sie o wiele prostrze :P

Opublikowano
  • Autor

Ja kirina zabiłem SnS'em i młotem(jeżeli jest :D ) ogólnie wcale tak trudno nie jest,ale jak dowiedziałem się że jest jest RAJANG !!! na treningach to zwątpiłem w nie :lol: .

Opublikowano

sporo czasu minie zanim zabije kirina lanca, ta bron ssie, tylko dualami mi sie gorzej gra