Opublikowano 5 stycznia 200817 l Sprawa jest nieciekawa bo paczka dalej nie doszla. Jutro ide interweniowac na poczcie(paczka byla ubezpieczona), jak bede cos wiedzial dam znac. Naprawde przykro mi z zaistnialej sytuacji i przepraszam.
Opublikowano 5 stycznia 200817 l Sprawa jest nieciekawa bo paczka dalej nie doszla. Jutro ide interweniowac na poczcie(paczka byla ubezpieczona), jak bede cos wiedzial dam znac. Naprawde przykro mi z zaistnialej sytuacji i przepraszam. spoko jakoś żyję jeszcze bez tej czapki
Opublikowano 8 stycznia 200817 l Autor Status: Arrived Abroad Your item arrived in POLAND at 12:31 PM on January 4, 2008. Information, if available, is updated every evening. Please check again later. Spozniona o 3 tygodnie jest w Polsce, teraz pytanie ile poczcie polskiej zajmie jej dostarczenie...
Opublikowano 23 stycznia 200817 l Autor panowie czy nagrody do was dotarly czy mam kogos piznac w leb?
Opublikowano 23 stycznia 200817 l panowie czy nagrody do was dotarly czy mam kogos piznac w leb? z tego co wiem nic nie ma.
Opublikowano 23 stycznia 200817 l To piźnij pocztę. Bieniu już je ma. I pocztę sprawdź ; ) Edytowane 23 stycznia 200817 l przez Maiden
Opublikowano 24 stycznia 200817 l Autor poczte to swoja droga... korwa miesiac paczke dostarczac... przy gwarantowanych 10 dniach...