Dakki 0 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Całkiem fajna gierka. Nic nadzwyczajnego, ale gra się przyjemnie, przynajmniej przez jakiś czas. Starcia z bossami są irytujące i troszkę nudnawe, postać głównego bohatera nijaka, ale gierka nastawiona jest na ostrą sieczkę, a tej nie brakuje. Pozostaje mi tylko pokonać głównego bossa, o ile wytrzymam to psychicznie ;] Quote
JacekW 5 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Całkiem fajna gierka. Nic nadzwyczajnego, ale gra się przyjemnie, przynajmniej przez jakiś czas. Starcia z bossami są irytujące i troszkę nudnawe, postać głównego bohatera nijaka, ale gierka nastawiona jest na ostrą sieczkę, a tej nie brakuje. Pozostaje mi tylko pokonać głównego bossa, o ile wytrzymam to psychicznie ;] Postac bohatera nijaka?! dzieciaku poczytaj lepiej ksiazke. Quote
Kroolik 7 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 musisz przebiec na drugą stronę (w głąb ekranu) nim się wszystko zawali z tego co pamiętam będzie motyw, że będziesz stał na kawałku ziemi która zacznie przechylać się w bodajże prawą stronę, wtedy skok w odpowiednim miejscu i jesteś na drugiej bezpiecznej stronie Quote
Kroolik 7 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 rycerza można szybko i łatwo rozwalić, kwestia taktyki i uzbrojenia duszki też pikuś, może tak mi się wydaje bo 4 razy tę grę przelazłem nie pamiętam ale to lewą stroną się szło do prawej chyba to o czym pisałem wali się dopiero po naskoczeniu/najściu Quote
Kroolik 7 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Obejdź dookoła ten krąg co się duszki pojawiają musi być przejście dalej albo nagraj filmik jak tam łazisz i daj go tu, obejrzę to sobie może przypomnę Quote
Kroolik 7 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Jak pisałem wcześniej. 4 razy grę przechodziłem i nie miałem czegoś takiego. Pewnie na piracie grasz hehe ;P Quote
czesio83 21 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 to z pewnoscia musi byc jakis bug:( tez 4 razy przchodzilem i nie mialem z tym problemu najbardziej za to wurwilem sie na archivie rock of ages:) a wystarczylo rozwalac czym popadnie:) gra piekna i taka bez przemocy ^_^ Quote
Kroolik 7 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 nie odpuszczaj ! dawaj raz jeszcze, to sam miód Quote
Recommended Posts