Jump to content

Soldier of Fortune: Payback

Kenny tJJger

Recommended Posts

Posted

Wlasnie dorwalem SoF:P na 360tke i cholernie milo sie rozczarowalem! :twisted:

Graficznie rzez, porownywalnie do CoD4, piekne wybuchy, moc giwer doskonale oddana i to, czego CoDowi zabraklo - oddzialywanie mocy strzalow na oponentow. Odpadaja rece, nogi, mozna odstrzelic lepetyne a gejzery krwi znacza wszystko dookola. Jest wesolo. A to dopiero 1 misja. Z urozmaicen dosiadlem sie do stacjonarnego dzialka i zrobilem mala rzez w szeregach nieprzyjaciela, hehehe.

No naprawde milo sie rozczarowalem, gralem w to chwile na PieCu i nie porwalo mnie - jednak kanapa, 37'' i joypad w rece rzadzi! :lol:

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bez sensu porywnywac SOFa do CODa (nadodatek COD mozna ocenic znacznie wyzej chodz na budzetowke SOF dobrze wyglada)... gdyby COD byl taki jak SOF nie trafil by do nastolatkow (15lat)...

Posted

Dla mnie to Crap, nie wiem jak inni sądzą ale mi ta gra nie przypadła do gustu:( Gdy zagrałem w nią u kumpla na kompie to od razu mi nie podeszła. Dla mnie to niewypał a nie hit <lol>

• 3 months later...
Posted

Witam

Takie male pytanko. Ktos w to gra ??? Ja probuje zagrac w mecz rankingowy a tam pusto - nikogo. No i mam problemy z sinlgem. Normalnie gierka jst niby latwa ale nie radze sobie z jej przejsciem. Lama ze mnie czy co ???

Pozdrawiam

ps. jezeli grales w ten tytul lub jeszcze grasz, to daj znac na PM-ke

Posted
ja ukonczylem gre na PC i jakos problemow nie mialem - wystarczy isc tylko do przodu

Teoretycznie wystarczy, ale ja nie mam pomyslu na, np rozwalenie smiglowca w 3 misji ( jakiegos nigera musze ukatrupic ).

Bede wdzieczny za pomoc - musze znalesc wyrzutnie Stingerow albo co......

Pozdrawiam

Artur