Jump to content

Szukam klanu...

matek_79

Recommended Posts

Posted

Szukam teamu ktory by mnie zwerbowal :> szukam osob ktore jada na PGA, graja teamowo, znaczy pamietaja w czasie gry ze gra caly team a nie leca na pale byle by zdobyc fraga a potem zginac, i caly czas komunikuja sie z innymi. Ze swojej strony obiecuje +2 w kazdym meczu i nie pice alkoholu w czasie treningow :> widomosci wysylac albo tu na forum na live ;)

• 3 weeks later...
  • Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To i ja się dopisze. Szukam teamu ( PGA szczególnie). Skill- no coby tu nie mówić jest po prostu średnio, ale trenuje dzień w dzień.

• 1 month later...
Posted
Planuje wrocic na scene i pocisnac cos na poziomie ... jakis team zainteresowany :?:

Jak macie wolne miejsce to bierzcie go bez namyslu jak posiedzi znow pare dni strzelajac do ptakow na epitafie to macie polskiego snipedowna w teamie.

Posted (edited)

Niektorzy Goldi nie sa tak mocni psychicznie jak Ty i maja swoje nałogi, musisz byc wyrozumialy i zaakceptowac nas ( tych gorszych) :)

Edited by JuanMag
Posted
No ja tez byl bym chetny do powazniejszego podejscia do tematu, tylko wolal bym grac niz siedziec w looby na customach, dlatego MLG tryb preferuje bez przerw na papierosa czy piwko ;)

sa tacy co bez alko powaznie do tematu niepodejda :rolleyes:

Posted

Okej to ja też bym chciał grać w pro klanie sajko. Oferuje mozliwośc grania non stop nie mam nałogów oraz znam dobrze Uznego(pozdrawiam ^_^ ).

• 1 month later...
Posted

Szukam drużyny, która potrzebuje 1 gracza. Ostatnio z racji tego, że gram mało w GoW2 (gra nie nadaję się na XBL) swoich sił próbuje w H3. Postępy zrobiłem znaczne, brakuje mi tylko ogrania w klanie. Chciałbym bardzo zagrać na PGL w Zielonej ;) Z mojej strony można się spodziewać pro podejścia do tematu i tego też oczekuje od teammatów.

Posted

Ale na pewno nie tak beznadziejne jak multi w GoW2. Niestety skill ma dużo mniejsze znaczenie nad randomem w tej grze i postanowiłem spróbować swoich sił w H3. Oczywiście GoWa nie opuszczam bo nadal bez większego trudu potrafiły wygrywać, ale teraz więcej czasy poświece Hejloł.

Posted (edited)

Witam,

noszę się z zamiarem stworzenia małego teamu 4vs4, do jeżdżenia po polskich turniejach... szukam graczy chętnych do wspólnych treningów w MLG i grania sparingów.

Ambicje są takie by walczyć o top3 (i być w nim), choć jestem świadom, że z Benq Delta i Last Hope będą ciężkie przeprawy, no ale plan minimum to zawsze mocne 3cie miejsce... a z czasem ugrać mecza albo dwa najlepszym (tak jak to uczynił T4 team na PGA). Ewentualnie mogę dołączyć do teamu, który ma takie ambicje i potrzebuje czwartego ;)

Nie mam jakiś specjalnych upodobań, chce mocno wrócić w regularne granie, dlatego stała ekipa, z czasem i chęciami i zapałem do nawalania w MLG, mile widziana. Aha, tylko do ludzi, którzy na 100% jeżdżą na turnieje, nie potrzeba "online whores" ^_^

Pisać tu lub PW.

Pozdro!

PS. Jako team zagrać będę mogę dopiero po PGLu w Zielonej Górze... ale treningi warto zacząć jak najszybciej.

Edited by Zimol