matek_79 0 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Szukam teamu ktory by mnie zwerbowal :> szukam osob ktore jada na PGA, graja teamowo, znaczy pamietaja w czasie gry ze gra caly team a nie leca na pale byle by zdobyc fraga a potem zginac, i caly czas komunikuja sie z innymi. Ze swojej strony obiecuje +2 w kazdym meczu i nie pice alkoholu w czasie treningow :> widomosci wysylac albo tu na forum na live Quote
Mops 0 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 To i ja się dopisze. Szukam teamu ( PGA szczególnie). Skill- no coby tu nie mówić jest po prostu średnio, ale trenuje dzień w dzień. Quote
KarCzoH 3 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Planuje wrocic na scene i pocisnac cos na poziomie ... jakis team zainteresowany :?: Quote
miniu 1 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Planuje wrocic na scene i pocisnac cos na poziomie ... jakis team zainteresowany :?: Jak macie wolne miejsce to bierzcie go bez namyslu jak posiedzi znow pare dni strzelajac do ptakow na epitafie to macie polskiego snipedowna w teamie. Quote
TroniC 12 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Uuuuuuuuu... Wraca syn marnotrawny... Quote
JuanMag 159 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Karczoch przez ten caly okres przyznaj ze trenowales na guardianie i na epitafie z ptakami ) Quote
Goldi69-PL- 0 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 No ja tez byl bym chetny do powazniejszego podejscia do tematu, tylko wolal bym grac niz siedziec w looby na customach, dlatego MLG tryb preferuje bez przerw na papierosa czy piwko Quote
JuanMag 159 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 (edited) Niektorzy Goldi nie sa tak mocni psychicznie jak Ty i maja swoje nałogi, musisz byc wyrozumialy i zaakceptowac nas ( tych gorszych) Edited December 1, 2008 by JuanMag Quote
Pchela 7 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ja tez byłbym chetny na jakies konkretne granie w teamie Ale miedzy meczykami piwko mozna walnąć, juz nie przesadzajmy GOldi ;] Quote
KarCzoH 3 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 (edited) co jak co, ale wole grac w h3 na trzezwo ... ew. napi3rdolony Edited December 3, 2008 by KarCzoH Quote
Goldi69-PL- 0 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 KarCzoH , Pchela traba ogarnac jeszcze jednego (tylko takiego co bedzie gral regularnie a nie od swieta) i co ma jakas kumacje i mozna by cos szarpnac razem nazwa teamu NEW HOPE ;P hehe Quote
JaCoR 0 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 No ja tez byl bym chetny do powazniejszego podejscia do tematu, tylko wolal bym grac niz siedziec w looby na customach, dlatego MLG tryb preferuje bez przerw na papierosa czy piwko sa tacy co bez alko powaznie do tematu niepodejda Quote
Goldi69-PL- 0 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 no ja tez pije jak gram, ale tylko po to zeby mi lapy nie lataly, i robie to w biegu (po lyczku za kazdym razem jak sie uwalam na cyce) czyli piwko na mecz Quote
k0ntra 432 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Okej to ja też bym chciał grać w pro klanie sajko. Oferuje mozliwośc grania non stop nie mam nałogów oraz znam dobrze Uznego(pozdrawiam ^_^ ). Quote
NiniBuba 0 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 dopisuje sie i JA ! strzelac !!! strzelac ! not 4 fun ;] Quote
Goldi69-PL- 0 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 moze ssal lewego cycka z Avataru i nie bylo go widac Quote
cichy_ 1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Szukam drużyny, która potrzebuje 1 gracza. Ostatnio z racji tego, że gram mało w GoW2 (gra nie nadaję się na XBL) swoich sił próbuje w H3. Postępy zrobiłem znaczne, brakuje mi tylko ogrania w klanie. Chciałbym bardzo zagrać na PGL w Zielonej Z mojej strony można się spodziewać pro podejścia do tematu i tego też oczekuje od teammatów. Quote
JuanMag 159 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 (edited) Cichy , nie wierze ..... , btw H3 xbl tez sux Edited January 28, 2009 by JuanMag Quote
cichy_ 1 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ale na pewno nie tak beznadziejne jak multi w GoW2. Niestety skill ma dużo mniejsze znaczenie nad randomem w tej grze i postanowiłem spróbować swoich sił w H3. Oczywiście GoWa nie opuszczam bo nadal bez większego trudu potrafiły wygrywać, ale teraz więcej czasy poświece Hejloł. Quote
nelson 4 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 (edited) sfd Edited January 29, 2009 by nelson Quote
Raptor 226 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 i ja rowniez zamierzam wrocic na scene. problemy minely wiec mozna wrocic do korzeni XBC/Xlink i Halo1 NTSC? . Moze zobaczymy sie na wiosne . Quote
Zimol 85 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 (edited) Witam, noszę się z zamiarem stworzenia małego teamu 4vs4, do jeżdżenia po polskich turniejach... szukam graczy chętnych do wspólnych treningów w MLG i grania sparingów. Ambicje są takie by walczyć o top3 (i być w nim), choć jestem świadom, że z Benq Delta i Last Hope będą ciężkie przeprawy, no ale plan minimum to zawsze mocne 3cie miejsce... a z czasem ugrać mecza albo dwa najlepszym (tak jak to uczynił T4 team na PGA). Ewentualnie mogę dołączyć do teamu, który ma takie ambicje i potrzebuje czwartego Nie mam jakiś specjalnych upodobań, chce mocno wrócić w regularne granie, dlatego stała ekipa, z czasem i chęciami i zapałem do nawalania w MLG, mile widziana. Aha, tylko do ludzi, którzy na 100% jeżdżą na turnieje, nie potrzeba "online whores" ^_^ Pisać tu lub PW. Pozdro! PS. Jako team zagrać będę mogę dopiero po PGLu w Zielonej Górze... ale treningi warto zacząć jak najszybciej. Edited January 29, 2009 by Zimol Quote
zaqwsx 0 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ja moge dolączyc bo w sumie wkoncu wybralbym sie na jakis turniej stary gamertag kiVeK Quote
Recommended Posts