Opublikowano 6 marca 200817 l Tak jak w temacie. Opisujcie i wrzucajcie zdjęcia gadżetów z gier, które posiadacie. Koszulka nintendo, Enegry Drink Mario, drażetki w grzybku -- --
Opublikowano 22 marca 200817 l Pudełko na gry (dostałem przy zakupie Xboksa Crystal, kolorystycznie pasuje idealnie) oraz oryginalny klaser na gry w barwach GameCube'a, naturalnie sygnowany przez Nintendo.
Opublikowano 22 marca 200817 l Ja mam tylko jeden, a raczej tylko jeden się zachował - zdobyty przypadkiem tak naprawdę na Games Convention - chyba jako pierwszy wpadłem na standy z PS3 i dostałem tą oto smyczkę
Opublikowano 22 marca 200817 l a oto moje gadzety: koszulka Know your roots,niestety ciut przyciasnawa pod szyja,chyba bede musial sie jej pozbyc Polo Nintendo DS Portfel Nintendo,prezent od narzeczonej
Opublikowano 23 marca 200817 l Autor Portfel Nintendo,prezent od narzeczonej zarąbisty teraz parę rzeczy ode mnie: Maskotka Amy 3 koszulki,od lewej: FF: Crystal Chronicles, XBOX360, Tony Hawk Underground
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l smycz X360 koszulka oddworld abe's oddysey koszulka new super mario bros koszulka POP koszulka mass effect koszulka PackMan koszulka Fable 2 figurka vault boya pudełko F3 art book F3 film F3 pad H3:ODST