Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PES 2008 Transfery

Featured Replies

Opublikowano

Czyli jakich zawodników polecacie/nie polecacie do kupowania/nie kupowania w najnowszej odslonie PESa.

Oczywiście nie musicie polecać takich gwiazd jak Kaka czy C. Ronaldo, bo o ich kunszcie każdy wie, lecz dobrych, nieznanych, bezimiennych Albanów, Bosniaków czy też Koreańczyków :(

Zawodnicy dobrze rozwijający się:

-Esqueda, napastnik, wiek 18 , Meksyk

-Ochoa, bramkarz, wiek 20, Meksyk

-Denilson, defensywny pomocnik, Arsenal Londyn

-Heitinga, środkowy obrońca, Holandia

Nie polecam:

Cesc Fabregas, na niektórych jego statsy moga zrobić wrażenie, ale w sezonie 2008/09 (przynajmniej u mnie) wypala się i juz lepiej zainwestować np. w Iniestę, który jest młody, i dobrze się będzie rozwijał, a statsy też ma niezłe.

Polecam też szybkiego i dobrze dryblującego Van Persiego.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 899
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dudkę to i ja polecam, u mnie śmiga jako lewy obrońca. Lavezzi ponadto [sS], Robert Aquafresca [CF] i może jeszcze Nakamura [DMF,CMF,AMF], Modric [AMF] od biedy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hello mam pytanie odnośnie transferów w ML.

Gram już drugi sezon w D1 Master League i np. ciągle pare teamów przy zawodnikach ma wartość "0" a to z tego co wyczytałem w pomocy, trudność kupienia zawodnika i teraz mam do was pytanie, będzie się w ogole kiedyś dało kupic takich graczy, czy to pozniej sie z 0 zmieni na wiekszą liczbę ? :X Teraz chciałem kupić np. Adriano i miał wartość "14" dałem maksymalnie kasy 60.000 + 5000 salary i transfer sie nie powiodl, w ogole to myślałem, że będe mógł kiedyś wyłożyć za jakiegoś zawodnika ze 100 tys. a tu takie coś :X

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Schwarz - nie pamiętam dokładnie czy ma 17 czy 18 lat,ale po 2 sezonach jest lepszy od RVN (wysoki,strzał 95,dobra bania i równowaga,większośc statystyk bardzo wysoka,a porównanie do RVN dlatego,że ma speed po tych 2 sezonach zaledwie 80).

Kolejny zawodnik którego mogę polecić to H.Almeida (CF),dalej : Kompany(CB),Da Costa(świetny CB),Mijatovic(To co u poprzednika plus rzuty wolne).Wszyscy zawodnicy których wymieniłem to bardzo młodzi gracze.

Opublikowano

Szwarc jest świetny - taki młody przenikator :D Ale to co ma po 2 sezonach alintop to masakra a jeszcze warto mieć van der vaarta - kilka pozycji i oczywiście statystyki świecą się na czerwono:P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mogę polecić CF Grvinho - szybki, silny drybler

SMF Defour - solidny skrzydłowy

CF Ben Sahar - wysoki, silny napastnik

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kompany-obrońca nie do przejścia.

Ben Sahar-po 5 sezonach najlepszy napastnik jakim grałem w PES. Szybkość, strzał- wszystko na czerwono.

Nicolita-szybki skrzydłowy.

K.P. Boateng- środkowy pomocnik, silny (wogóle się nie przewraca) potężny strzał z dystansu.