z2djtkose 74 Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Po raz kolejny w fifce dają w kosc wyzwania jakie przygotowali dla nas panowie z EA Jakie porady macie odnosnie tych wyzwan , aktualnie utknąlem w momencie gdzie mam strzelic 2 bramki pomocnikiem i 2 obronca Powiedzcie mi czy jak zmienie pozycje i przeniose np. Ferdinanda do ataku i strzele nim 2 gole to wtedy mi to zaliczy ? Oprocz tego które wedlug Was wyzwanie jest najcięzsze w tej edycji ? Quote Link to comment
Saunter 3 Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Jest na to sposób. Grasz np. Manchesterem U i idziesz sam na sam z bramkarzem, strzelasz i w tym momencie pauzujesz, wchodzisz w "REZERWOWI" zamieniasz strzelca (np. Rooneya) na jakiegoś obrońcę. Musisz to zrobić zanim piłka wyląduje w bramce. Inna metoda to cofnięcie w formacjach skrzydłowych, żeby byli bocznymi obrońcami i rajdy Giggsem lub Ronaldo. Quote Link to comment
z2djtkose 74 Posted March 20, 2008 Author Share Posted March 20, 2008 Jest tez inny sposob -> transfery Przerzucic do naszej druzyny ktorą aktualnie wykonujemy dane wyzwanie np. rooneya , ronaldo , henry itd Tak dopakowanym zespołem znacznie łatwiej zrobic niektore wyzwania całkiem przypadkiem na to wpadłem no i zalicza to bez problemow mimo faktu przeniesienia gwiazd do naszego teamu. Quote Link to comment
Kurzawka_ 0 Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Dla mnei te achievementy w Fifie są trochę poryte. Takie np jak 10 goli na profie ustawiłem długi mecz. to samo jak na WC 5 goli. W online na razie nei gram. Poryte są Challenges. Jeśli wam sprawia przyjemność na farta strzelanie bramek po 85 min to powodzenia...ja wysiadam. Quote Link to comment
Saunter 3 Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 10 goli na professionalu zrobiłem w meczu 10 min połowa i czasu spokojnie starczyło, bo dyszka pękła w pierwszej połowie. 5 goli na World Classie zrobiłem w meczu na 15 min, niepotrzebnie tak dużo, bo wygrałem 13-1 chyba, więc zarezerwuj sobie z 40 min, a wszystko spokojnie wpadnie. Quote Link to comment
Kurzawka_ 0 Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 (edited) 10 goli na professionalu zrobiłem w meczu 10 min połowa i czasu spokojnie starczyło, bo dyszka pękła w pierwszej połowie. 5 goli na World Classie zrobiłem w meczu na 15 min, niepotrzebnie tak dużo, bo wygrałem 13-1 chyba, więc zarezerwuj sobie z 40 min, a wszystko spokojnie wpadnie. Jesteś moim Bogiem... Może dlatego ze mam fetysz do ładnych akcji itd a w tej fifie jest tylko parę sposobów an zdobycie bramki lol. I co zawsze strzelales gole z główki albo z bliska? Bo w tej fifie tylko tkaie bramki się liczą ewentualnei z woleja wpadają albo zza pola karnego na wprost:) Źle mnei zrozumiałeś te achievy za 10 i 5 goli zrobiłem za peirwszym razem na długim meczu. Nie będe za to robił raczej wyzwań bo to frustrująca męczarnia dla mnie. Juz wkruzające było żeby w 10 minutach pierwszych strzelić a co dopiero po 85...na pocżatku fajna zabawa byłą z tymi challnegami ale późneij już tylko wkruff wieć to odpuszczam. EDIT: nei jesteś bogiem, myslałęm że na 10 min cały mecz i 15 a nie połowa Edited March 30, 2008 by Kurzawka_ Quote Link to comment
z2djtkose 74 Posted March 31, 2008 Author Share Posted March 31, 2008 Oczywiscie ze frustracja jest i to nie mała , ale trzeba do tego podejść cierpliwie.. Quote Link to comment
Saunter 3 Posted March 31, 2008 Share Posted March 31, 2008 Są frustrujące, ale satyfakcjonujące. Dla mojej "boskości" - wszystko zaliczone już po pierwszej połowie (cyna;) Quote Link to comment
Thompson 0 Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 pytanko odnośnie achievementów za mecze rankingowe. Sprawdzam sobie Moja Kariere na Xbox Live [grałem tylko rankingowe] i mam 51 wygranych, a achievement nie wskoczył. Nalicza wszystkie mecze, zarówno te nieukończone gdy wychodzi przeciwnik jak i te dokończone czy liczy tylko dokończone? Quote Link to comment
Saunter 3 Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Też to przerabiałem. Pograj jeszcze kilka meczów, bo nie zalicza niestety do achievów tych wygranych z ucieczek. Przykre... Quote Link to comment
Thompson 0 Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Co za idiotyzm... kara za kopanie tyłków innym. Ok, dzięki Quote Link to comment
Recommended Posts