Opublikowano 21 marca 200817 l musze zalozyc nowy temat zdejmijcie mi range chcecie psyko macie psyko beze mnie. jak ranga zniknie temat wywalcie. psyko dalej robi swoje a ja dostaje warny mam to w ...
Opublikowano 21 marca 200817 l Co znaczy dalej robi swoje? Karwa czy ja po chińsku mówię? Jeśli ktoś wkleja linki, udziela się, nie prowokuje i nie bluzga ma prawo tu być i się wypowiadać, po to jest forum. A jeśli ktoś kogoś nie lubi, trudno, ma problem. Ranga została dana po głosowaniu. Laki pobudka, mamy demokrację, nie totalitaryzm. Nie wiem co się z tobą laki dzieje, bo tak naprawdę też nie lubię kilku osób z forum (nie z XTC!) i po prostu całkowicie je ignoruje. Zresztą jest chyba opcja zablokowania wiadomości/postów danej osoby (??) Lecz jeśli nie możesz się z tym pogodzić, dobra twoja sprawa choć dla mnie cały ten szum to jedno wielkie nie porozumienie. Napiszę do Bawoła by ci logo zdjął.
Opublikowano 21 marca 200817 l Autor Nie dyskutuj z debilem ! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem... Zapomniałem o tym i cały czas przegrywam
Opublikowano 21 marca 200817 l Musisz mnie obrażać. Za przeproszeniem jak debil zachowujesz się ty. Że napisałem w komentarzach do imprez o holenderskim popie i pigułach, kwitując to emotą, żebyś nie czuł się śmiertelnie urażony? To tylko muzyka, zdystansuj się. Myślisz, że mam schuyany gust, czy daje kape w linkach i wstyd mnie mieć w grupie?
Opublikowano 21 marca 200817 l Nagrody rozdane. Zamykam temat. Laki poszło info do Bawolastego by ci zdjąć logo. Cierpliwości bo to pewnie trochę potrwa. Nikogo już nie będę bronił, mam dość tego. Przeczytajcie regulamin i się dowiecie co grozi za bluzgi i prowokacje. Temat zamknięty. Dostałem prykaz by was ostrzej karać, next time się dostosuję do poleceń.
Opublikowano 21 marca 200817 l Laki teraz ty powinienes sie opanowac, to tylko forum na ktorym dyskutujemy o muzyce. W twojej sprawie pisalem do Fenixa nie wiem dlaczego nie zdjal ci loga.
Opublikowano 22 marca 200817 l Bo Fenix nie ma czasu codziennie zajmować się zachciankami userów. Robi to raz na jakiś czas, więc cierpliwości Laki.
Opublikowano 22 marca 200817 l Laki teraz ty powinienes sie opanowac, to tylko forum na ktorym dyskutujemy o muzyce. W twojej sprawie pisalem do Fenixa nie wiem dlaczego nie zdjal ci loga. nie zawracaj mu dupy takimi rzeczami
Opublikowano 22 marca 200817 l Laki teraz ty powinienes sie opanowac, to tylko forum na ktorym dyskutujemy o muzyce. W twojej sprawie pisalem do Fenixa nie wiem dlaczego nie zdjal ci loga. nie zawracaj mu dupy takimi rzeczami Pfffffffffffff, z Fenixem zawsze dobrze sie dogadywalem i nigdy nie bylo problemu zeby cos zmienil czy poprawil ale w sprawie Lakiego naprawde nie wiem dlaczego nie zadzialal. A co do dalszych czystek czy czegos w tym stylu to dobrze zeby bylo gdzies napisane do kogo mozna uderzac.