Gęsior 97 Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 (edited) Witam, kupiłem wczoraj od typa na allegro 2 zdrapki po 2100 punktów każda i coś mi te kody nie działają. I teraz nie wiem czy mam kolesia ścigać i mu narobić smrodu czy to może ja coś źle robie i wina leży po mojej stronie. Dodam, że sprzedawca z allegro szczyci się mianem super sprzedawcy tak więc... Gdy z poziomu gry COD4 chcę kupić dodatkowe mapy zostaję proszony o wpisanie 25-znakowego kodu. Gdy go wklepie pojawia mi się info, że kod jest niewłaściwy. Przy drugim kodzie gdy go wstukam pojawia się info, że w tej ofercie nie można użyć danego kodu. Konsole mam zarejestrowaną na UK a kody podobno są na EU. Konto mam silver i używam zdrapek, ale to chyba nie ma znaczenia. Co jest kur..a grane bo nie wytrzymam!!! Edited April 5, 2008 by Gęsior Link to comment
Scorp1on 8 Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 sproboj jeszcze raz POWOLI - najlepiej podlacz klawiature by sie nie bawic w szukanie liter padem Link to comment
Gęsior 97 Posted April 5, 2008 Author Share Posted April 5, 2008 Wpisywałem te kody po dwadzieścia razy. Wzrok mam dobry i nie może być mowy o pomyłce. Link to comment
Pchela 7 Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 nie wpisuj w COD4 kodu tylko sobie z poziomu dashbordu doładuj. Jak nie zadziała to nie ścigaj kolesia tylko napisz mu co sie dzieje, na pewno nie chce negatywa wiec będzie sie starał polubownie załatwić sprawę ;] Link to comment
marcin0903 1 Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 (edited) Spróbuj z poziomu dashboarda wpisać kody , jeśli to nic nie da i na 100% pewien to daj znać sprzedającemu, myślę, żę uda Wam się rozwiązać problem . EDIT: Pchela - wyprzedziłeś mnie Edited April 5, 2008 by marcin0903 Link to comment
Gęsior 97 Posted April 5, 2008 Author Share Posted April 5, 2008 Jak z poziomu dashboarda można wpisać te kody? W tym samym miejscu, gdzie się wklepuje kody na Live? Link to comment
orion50 651 Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 witam wchodzisz w modyfikacje konta czy coś takiego i tam w lewym dolnym rogu pojawi się okonka guzika X - doładuj punkty microsoft mam nadzieję, że wiesz o co chodzi pozdro Link to comment
marcin0903 1 Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Prostsza metoda to: wchodzisz w zakładkę Rynek (jeśli masz angielskie menu to w Marketplace) no i tam dajesz Kod zdrapki (czy coś takiego, jeśli masz angielskie menusy to masz tam Reedem Code) i wpisujesz kodzik na Msp. Link to comment
Gęsior 97 Posted April 5, 2008 Author Share Posted April 5, 2008 Połowiczny sukces. Wszedł w końcu jeden z kodów z poziomu sklepu z grami. Drugi nadal nie działa. Link to comment
Gęsior 97 Posted April 5, 2008 Author Share Posted April 5, 2008 Wszystko się wyjaśniło. Chłopak jakiś zaspany chyba był jak wysyłał te kody bo miały literówki. Do zamknięcia. Link to comment
Recommended Posts