Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z punktami Microsoft

Featured Replies

Opublikowano

Witam,

kupiłem wczoraj od typa na allegro 2 zdrapki po 2100 punktów każda i coś mi te kody nie działają.

I teraz nie wiem czy mam kolesia ścigać i mu narobić smrodu czy to może ja coś źle robie i wina leży po mojej stronie. Dodam, że sprzedawca z allegro szczyci się mianem super sprzedawcy tak więc...

Gdy z poziomu gry COD4 chcę kupić dodatkowe mapy zostaję proszony o wpisanie 25-znakowego kodu. Gdy go wklepie pojawia mi się info, że kod jest niewłaściwy.

Przy drugim kodzie gdy go wstukam pojawia się info, że w tej ofercie nie można użyć danego kodu.

Konsole mam zarejestrowaną na UK a kody podobno są na EU.

Konto mam silver i używam zdrapek, ale to chyba nie ma znaczenia.

Co jest kur..a grane bo nie wytrzymam!!!

Edytowane przez Gęsior

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sproboj jeszcze raz POWOLI - najlepiej podlacz klawiature by sie nie bawic w szukanie liter padem

Opublikowano
  • Autor

Wpisywałem te kody po dwadzieścia razy. Wzrok mam dobry i nie może być mowy o pomyłce.

Opublikowano

nie wpisuj w COD4 kodu tylko sobie z poziomu dashbordu doładuj. Jak nie zadziała to nie ścigaj kolesia tylko napisz mu co sie dzieje, na pewno nie chce negatywa wiec będzie sie starał polubownie załatwić sprawę ;]

Opublikowano

Spróbuj z poziomu dashboarda wpisać kody ;), jeśli to nic nie da i na 100% pewien to daj znać sprzedającemu, myślę, żę uda Wam się rozwiązać problem ;).

EDIT: Pchela - wyprzedziłeś mnie :P

Edytowane przez marcin0903

Opublikowano
  • Autor

Jak z poziomu dashboarda można wpisać te kody? W tym samym miejscu, gdzie się wklepuje kody na Live?

Opublikowano

witam

wchodzisz w modyfikacje konta czy coś takiego i tam w lewym dolnym rogu pojawi się okonka guzika X - doładuj punkty microsoft

mam nadzieję, że wiesz o co chodzi

pozdro

Opublikowano

Prostsza metoda to: wchodzisz w zakładkę Rynek (jeśli masz angielskie menu to w Marketplace) no i tam dajesz Kod zdrapki (czy coś takiego, jeśli masz angielskie menusy to masz tam Reedem Code) i wpisujesz kodzik na Msp.

Opublikowano
  • Autor

Połowiczny sukces. Wszedł w końcu jeden z kodów z poziomu sklepu z grami. Drugi nadal nie działa.

Opublikowano
  • Autor

Wszystko się wyjaśniło. Chłopak jakiś zaspany chyba był jak wysyłał te kody bo miały literówki.

Do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.