Skocz do zawartości

50 Cent: Blood on the Sand

Featured Replies

Opublikowano

Skołołowanie Xboxa to nie problem ^^

• Odpowiedzi 88
  • Wyświetleń 11,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widziałem recenzję i powiem tyle: gra byłaby dobra, gdyby nie była o 0 cencie, żałosnym raperze. Tupac się w grobie przewraca.

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem po co te Taunty do kupienia oraz melee ataki - ciagle widze ta sama sekwencje a gadki - po co to? :)

Opublikowano

Taunty masz po to żeby, jak rozwalisz typów to właśnie wtedy używasz taunta-wrzuty żeby zdobyć dodatkowe punkty do odznaczeń. A nowe melee zmieniasz w budce telefonicznej, po zmianie wchodzą nowe animacje.

policjant Tupac to by mógł się nadać do nowego Residenta, typ nie żyje od paru lat a nadal wychodzi pełno szajzu z nim istne zombii.

Edytowane przez Slupek88

Opublikowano

@ JJ

Przekonałeś mnie do tej gry. Signap - dalej jesteś chętny sprzedać po atrakcyjnej cenie? ]:->

Fucki i muza 50 centa? To jest to...

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano
  • Autor

Smieszy mnie ten glos jak cos gada DJ Who Kida np. - Yee 50, Yee. A w instrukcji fajnie sie mu podlizuje - ulubiony album - get rich..., ulubiony raper - 50c XD

Szkoda ze musze tej gry pozbyc :/ ale wykne za jakis czas bo widze ze gra szybko tanieje... Pewnie drugi GOW2 bedzie ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Generalnie to nie przepadam za Pół dolara, ale jakoś wszystkie poziomy na Gold mam. Taka krótka odskocznia od Gyrosów. Gra zyskuje niemało dzięki gangsta tekstom i giwerom.

Opublikowano

Ostatnio też skończyłem i zdecydowanie polecam. Radocha z walki niezgorsza, bluzgi też niezłe i nadają bardzo pozytywny klimat rozgrywce. Zostawiam sobie i za jakis czas zagram jeszcze raz.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

nie wiem czy juz bylo pisane czy nie, ale nie chce mi sie czytac tematu. Mam pytanie: jak przejdę na hardzie to zaliczy mi odrazu za nizsze poziomy?

Opublikowano

Zaliczy. Dodam jeszcze, ze tylko na hardzie mozna zdobyc wszedzie zlote odznaki, bo na tym poziomie trudnosci dostajemy wiecej za zebranie posterow i strzelanie do celow-tarcz.