Opublikowano 5 marca 200916 l http://www.gametrailers.com/player/46314.html - recenzja Edytowane 5 marca 200916 l przez Super Big Boss
Opublikowano 8 marca 200916 l Widziałem recenzję i powiem tyle: gra byłaby dobra, gdyby nie była o 0 cencie, żałosnym raperze. Tupac się w grobie przewraca.
Opublikowano 8 marca 200916 l Autor Nie wiem po co te Taunty do kupienia oraz melee ataki - ciagle widze ta sama sekwencje a gadki - po co to?
Opublikowano 8 marca 200916 l Taunty masz po to żeby, jak rozwalisz typów to właśnie wtedy używasz taunta-wrzuty żeby zdobyć dodatkowe punkty do odznaczeń. A nowe melee zmieniasz w budce telefonicznej, po zmianie wchodzą nowe animacje. policjant Tupac to by mógł się nadać do nowego Residenta, typ nie żyje od paru lat a nadal wychodzi pełno szajzu z nim istne zombii. Edytowane 8 marca 200916 l przez Slupek88
Opublikowano 8 marca 200916 l @ JJ Przekonałeś mnie do tej gry. Signap - dalej jesteś chętny sprzedać po atrakcyjnej cenie? ]:-> Fucki i muza 50 centa? To jest to... Edytowane 8 marca 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 8 marca 200916 l Autor Smieszy mnie ten glos jak cos gada DJ Who Kida np. - Yee 50, Yee. A w instrukcji fajnie sie mu podlizuje - ulubiony album - get rich..., ulubiony raper - 50c XD Szkoda ze musze tej gry pozbyc ale wykne za jakis czas bo widze ze gra szybko tanieje... Pewnie drugi GOW2 bedzie
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Generalnie to nie przepadam za Pół dolara, ale jakoś wszystkie poziomy na Gold mam. Taka krótka odskocznia od Gyrosów. Gra zyskuje niemało dzięki gangsta tekstom i giwerom.
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Ostatnio też skończyłem i zdecydowanie polecam. Radocha z walki niezgorsza, bluzgi też niezłe i nadają bardzo pozytywny klimat rozgrywce. Zostawiam sobie i za jakis czas zagram jeszcze raz.
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l nie wiem czy juz bylo pisane czy nie, ale nie chce mi sie czytac tematu. Mam pytanie: jak przejdę na hardzie to zaliczy mi odrazu za nizsze poziomy?
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Zaliczy. Dodam jeszcze, ze tylko na hardzie mozna zdobyc wszedzie zlote odznaki, bo na tym poziomie trudnosci dostajemy wiecej za zebranie posterow i strzelanie do celow-tarcz.