Opublikowano 28 kwietnia 200816 l Witam. Mam takie pytanka 1.kupiłem klocka i chce go podlaczyc do neta, Mam neostrade z modemem Usb. jakis poradnik itp. byl by mile wdziany. 2.Czy mozna grac na klocku przez Live na piratkach? 3.Czy konsola moze zostac zbanowana? za pomoc bede wdzieczny.
Opublikowano 28 kwietnia 200816 l ad. 1 do neostrady to po prostu podłączasz i jazda, wszystko bierze z automatu jak masz bezpośrednio pod router/modem podpięte ad. 2 teoretycznie tak? ad. 3 jak najbardziej (ale to jest ruletka)
Opublikowano 28 kwietnia 200816 l ad. 1 do neostrady to po prostu podłączasz i jazda, wszystko bierze z automatu jak masz bezpośrednio pod router/modem podpięte przeciez napisal ze ma modem USB. musisz kupic router.
Opublikowano 29 kwietnia 200816 l Autor a co powicie na ten sposób, dziala na x360 to i na pierwszym powinno. http://www.xboxonline.pl/artykuly,podlacza...tp,81,show.html słyszalem ze zeby grac online trzeba odpalic jakis program na kompie i mozna grac w halo itp. jak ktos sie zna na rzeczy niech odpisze. dzieki