ghost. 60 Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 No hej, witajcie w Kąciku Podróżnika. Grupowiec powstał po to, aby forumowicze dzielili się doświadczeniami odnośnie miejsc wartych zobaczenia, w których byli albo w których chcieliby być, a wiedzą że warto (bądź, z jakiegos powodu, nie warto). Jak wiec mozna sie domysleć, głównym tematem forum jest turystyka, i tego sie trzymajmy. Zachowujemy jakiś zdrowy rozsądek w pisaniu, tzn nagminny spam bedzie usuwany i nagradzany, ale jakiegos wielkiego Gestapo czy Inkwizycji nie ma co sie bać Narazie tyle, pewnie costam sie dopisze w trakcie Quote Link to comment
Guest _Milan_ Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 (edited) Proponuje by zachowac jako taki porzadek, i zeby to jakos wygladalo, by nazwy tematów wygladaly tak: temat: miejsce ktore opisujemy/komentujemy podpis: opcjonalnie jakas pomocna informacja Edited April 28, 2008 by _Milan_ Quote Link to comment
Guest lukasz Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Zakładajcie jakieś tematy ,bo niedługo będzei trzeba do Kosmologii to wrzucić Myślę ,że moze o WWA temat założyć.Niby oczywistość , ale dużo ludzi przyjeżdża do stolicy na weekend i chciałoby dobrze zjeść czy gdzieś wyjść. Quote Link to comment
ghost. 60 Posted May 1, 2008 Author Share Posted May 1, 2008 no jasne, zakładaj, bo ja np bardzo rzadko jestem w stolicy, ale jednak czasami jestem, i podejrzewam, ze mase ludzi jest takich jak ja... generalnie, ludzie, jesli uważacie ze mieszkacie w jakims ciekawym miejscu, albo w miejscu które czesto jest odwiedzane przez ludzi, a nie kazdy wie, jak znaleźć w tym miejcu coś ciekawego, to piszcie smiało, im wiecej takich informacji tym łatwiej bedzie potencjalnym podróżującym Quote Link to comment
Cris 120 Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Myślę , że dobrym pomysłem byłoby opisywanie swoich rodzinnych miast. Jakie puby , ciekawe miejsca , zabytki należy odwiedzić. Przecież kto wie gdzie kiedyś wyląduje, czy to celowo czy to przypadkiem. Quote Link to comment
Guest _Be_ Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Gołst dawaj zakładaj temat od Danzingu ja dam swoje 3 grosze o pubach;] Quote Link to comment
Recommended Posts