Skocz do zawartości

Call of Duty: World at War

Featured Replies

Opublikowano

Pogralem 2 pierwsze misje i jest bardzo dobrze.Rozmach 4 czesci,w czasach 2 wojny,z japanami :teehee:graficznie jest podobie do cod-a 4,moze troszke dzwigneli tekstury tu i tam...a moze zmiana otoczenia daje takie wrazenie.Japony biegaja wszedzie..swietnie sie czaja w krzakach,wybiegaja z lasu itp motywy.Jest filmowo i gierke polecam obadac.Mysle ze z mult zostawie 4 bo jaraja mnie nowoczesniejsze bronie :turned:

troszke screenow:

shot0000yw8.th.jpgthpix.gif shot0001vb9.th.jpgthpix.gif shot0002il8.th.jpgthpix.gif shot0003iu9.th.jpgthpix.gif shot0004rj2.th.jpgthpix.gif shot0005xq8.th.jpg

• Odpowiedzi 45
  • Wyświetleń 11,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fajny jest "mod" Nazi Zombie - pozostaje czekac na modtoolsa i jakas dokumentacje jak zrobic mape dla tego trybu i pojawi sie wysyp mapek.

Opublikowano

Jestem obencnie w kompani w stalingradzie to jest dopiero klimat:) ale co jest dziwnego pierwsza osoba ktorą mam zabic w stalingradzie ma na flage biało czerwona na hełmnie :P

Opublikowano

To jest czesc 5 czy taki jakiś dodatek tylko? Niedawno skonczyłem COD4, ktory IMO był najlepszą częscią serii. Głownie ze względu na czasy wspołczesne. Troche szkoda, ze "5" dzieje sie w WWII. Nie grałem jeszcze, ale wątpie, żeby dało się zrobić w tych czasach coś na miarę akcji na tankowcu czy motywem z helikopterem z CODa4.

Opublikowano

Akcja ,,snajper,, z 5 czesci nie odstaje tej z 4 :twisted2: Jeszcze troszke za wczesnie zeby gre ostro porownac(singiel) z 4 ale jak skoczne to skrobne co o niej mysle..ale jak pisalem wczesniej..po 5 misjach jest bardzo dobrze

Opublikowano

Nie wiem jeszcze, ale jak coś to się pisze.

Opublikowano

Mi sie własnie udało ukonczyc wersje pc singiel jest za krotki wg mnie nawet od cz4 :( w piatek w nast tygodniu kupie giere by pograc w multiplayera:) w sumie na to jest główny nacisk

Opublikowano

Jest dobrze, liniowo ale taki jest Cod masa skryptów ale racjownośc także duża. Nie chce mi się rozpisywać więc pytam kto chętny na co-op po hamachi? Mam oryginała Cod4 i dla multi przy niej pozostane ale co-opem nie pogardze :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy tylko mi sie zdaje ze malo ludzi na coop/nazi zombie bo praktycznie zadnych serwerow nie widze (gra legal)

Opublikowano

czy mapy na multi wam sie dlugo wczytuja nawet na ustawieniach LOW? Niby ten sam silnik co COD4, moze po malym tuningu ale dziala gorzej i dluzej wczytuje

Opublikowano

mi tam sie szybko wczytuja , tak jak w czworce

Opublikowano

c2d 2.0 ghz, gf 8800gts 320 mb, 2 gb ramu

Opublikowano

dziwne, bo ja mam 2x1.8, 2gb ram, hd 4760 512 i laduje z 5x dluzej niz cod4 - sproboje defragmentacje drugiego dysku, moze przez tone plikow gier z sourca sie zasmiecil

Opublikowano

Ale masz tak zawsze , czy tylko za pierwszym razem? Ja pamiętam że w BF2 jak się zmieniało detale czy coś, to zawsze mapa za 1wszym razem się długo wczytywała, a później już było szybko. Nie wiem jak COD5 bo miałem tylko demko w którym mapy wgrywały mi się szybko.

Opublikowano

zawsze, gram sobie na ZombieX, laduje sie Cliffsiede (czekanie), 30min gry minelo, kolejna mapa HANGAER i "20s (niewiem ile dokladnie ale dlugo)" wczytywania

• 3 tygodnie później...