Jump to content

Lost Planet Colonies

Recommended Posts

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest MasterShake
Posted

w niedziele bede wolny wiec chetnie

• 3 months later...
Guest MasterShake
Posted

gra ktos w to w ogole? Bo pogralbym z kims od nas, gra z japoncami jest nudna bo mnie bija

• 2 months later...
Posted

Ożywiam trochę temat. Fajnie by było znaleźć przynajmniej z dziesięć osób do gry. Lost Planet ma strasznie fajne multi i dziwie się, że tak mało osób w to gra. Jeśli jest ktoś chętny niech pisze w temacie.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
Też z chęcią bym se z polakami pograł, więc jestem ciągle(o ile gram) chętny :P .

spozniles sie bo w colonies nikt juz nie gra gbo lagi byly isa tam straszne

BRONX ma racje w colonies gra bardzo mało polaków większość grających ziomków przeniosło się na starsze lost planet chociaż uboższe pod względem multi

to i tak gra się o niebo lepiej niema takich lagów jak lpc i brak także cziterów grających na piecykach wyobraźcie sobie blacharzy którzy są nieśmiertelni

nie muszą przeładowywać broni a i najgorszy mankament lpc przykładowa sytuacja typowy hardcorowiec grający 10h dziennie robi ponad 100000 punktów

a cziter w tym samym czasie jest wstanie zrobić 2000000 ja polecam starszego losta na nim takie manewry są nie do zrobienia a i takie małe info polak zajmuje 1 miejsce na świecie w trybie team elimination.