Opublikowano 27 lipca 200816 l Az sie dziwie, ze nie ma tu jeszcze takiego tematu, ktory jest w kaciku wyscigowym. Fajnie jest zobaczyc na ulicy naszych miast swietne fury. Oto co udalo mi sie upolowac do tej pory. Imprezka AllegroPower w Krakowie: Bentley Continental GTC Lamborghini Gallardo Lamborghini Murcielago Lamborghini Murcielago Superleggera Ferrari F430 Porshe 911 GT3 Porshe 911 GT3 i Turbo Spotkane pod Kraków Plaza 3xFerrari 360: no i Mazda 323F, hehe Edytowane 27 lipca 200816 l przez Lucek
Opublikowano 27 lipca 200816 l Autor + Posty z kacika wyscigowego: Przez ostatni miesiąc, namnożyło się Egzotyków w Krakowie Pochwalę się ostatnimi zdobyczami Aston Martin DB9 Audi R8 Bentley Continental GT Speed 3x Ferrari 360 Ferrari F430 und Ferrari F430 Spyder Lamborghini Gallardo LP560-4 Rolls Royce Phantom Jest egzotycznie... ...w Krakowie Zdjęcia pochodzą z forum exotics.pl zrobione przez owoc666
Opublikowano 27 lipca 200816 l na tej imprezie byla mozliwosc przejazdzki tymi furami?? gt z ostatniej foty zacny.
Opublikowano 27 lipca 200816 l Autor na tej imprezie byla mozliwosc przejazdzki tymi furami?? nie denerewuj mnie, hehe byla mozliwosc jak: a) wygrales przejazd w konkursie b) wylicyrowales przejazd na allegro c) jako dziennikarz zapisales sie do zeszlej srody na przejazd ja sie tam wbilem jako prasa (bo normalnie ludzie mogli sobie z daleka poogladac - bezsens ) ale nie wiedzialem ze do srody trzeba bylo sie zapisac ;( a tak moglbym sie przejechac
Opublikowano 27 lipca 200816 l Nawet nie wiecie jakie to szczęście mieszkać w pobliżu Toru Poznań. Zdjęcia i filmik sprzed roku, dziś było jeszcze lepiej - poza ferrarkami przedstawionymi poniżej ścigały się fury klasy DTM, sporo Porsche 911 GT3, ASL Garaiya, Saleen S7, Lamborghini Gallardo i wiele innych. DTM-y kosiły wszystko, szczególnie dobre były CLK AMG (rekord okrążenia ok. 1 min. 26 s.). http://www.wrzuta.pl/film/aHDyyoGhXO/ferrari_360_cs
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l To i ja coś zapodam Zdjęcia z AP w Gdyni - organizatorzy dali du'py na całej linii, bo nie mogli niby uzyskać zezwolenia na zamknięcie Skwerku Kościuszki, no ale foty mam ;> http://rapidpik.com/show/7984/1mm3f BTW: fotka numer 8, to nie miała być fotka samochodów, tylko tej słitaśnej dupeczki w czerwonym dlatego taki dziwny kadr. jak chcecie powiekszenie, to w prawym gornym rogu jest all sizes. Edytowane 18 sierpnia 200816 l przez LegionPolski
Opublikowano 23 sierpnia 200816 l W weekendy w poblizu Krakowskiego P, w Wwie, kolo bardziej lansiarskich dyskotek (Cynamon, Hotl...), pelno jest tych Gallardow, Porszakow, Bentleyow i innych shitow. Jak ktos nie ma co robic, to moze se przyjsc popatrzec.
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l AllegroPower Poznan 30.08. wpadlem tylko na chwile, cyklem pare zdjec, poogladalem, posluchalem i do domu. ogolnie bez rewelacji, trafilem w ogole na chooyowy moment, malo jezdzili, tylko Dowbor pi,erdolil o jakis konkursach. poza gosciem na motorze, ktory wyprawial niezle cuda nie bylo sie czym zachwycac (koles w koncu i tak co cos tam rozwalil, ale umiejetnosci mial naprawde nieprzecietne)
Opublikowano 22 września 200816 l Śmignął mi dzisiaj taki przed oczami. Niby żaden egzotyk, ale brzmienie V-dziesiątki z Vipera solidnie kopie w glacę.