Jump to content

Email'e do Zgredow.

PG-

Recommended Posts

Posted

Czy Zgredzi uzywaja/korzystaja ze swoich email'i? Napisalem do Butchera na butcher@psxextreme.pl i nic. Chyba, ze ma inny email.

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiscie, ze nie zawsze ale ja sie o cos go zapytalem i na odpowiedzi mi zalezy. Mogl np odpisac, ze mi nie pomoze. No nic czekam...

Posted

Nawet nie jestescie zabawni. Sprawa nie dotyczla glupoty. Nie uwazam, ze moj temat jest najwazniejszy ale od jego wyslania minal juz chyba tydzien. Myslalem, ze to najszybsza droga zaby sie z nim skontaktowac.

Mozna zamknac temat.

• 2 weeks later...
Posted
PG-, sprobuj moze pod numer redakcyjny zadzwonic i tam objasnic sprawe.

To może zrezygnować z emaili redakcyjnych i podać tylko telefon? Chyba istnieje coś takiego, jak odpowiedzialnośc za swoje czyny? Jak ktoś podaje do kontaktu namiary, to musi się liczyć z tym, że ludzie będą z tego korzystali i będą oczekiwali na odpowiedź!

Wypisujących idiotyzmy można zabanować, a w przypadku nieobecności istnieje coś takiego jak "asystent nieobecności" dzięki któremu nadawca może zostać poinformowany kiedy jego mail zostanie odebrany. A mistrzowie komputera to nawet potrafią wysyłać automatyczne odpowiedzi do nadawcy... np. "Nie mam dla Ciebie czasu i pocałuj mnie tam gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę. I od razu jest milej ;)

Toż to elementarne zasady dobrego wychowania się kłaniają. Nie mówiąc już o postępowaniu wobec klienta, dzięki któremu zarabiamy kasę.

• 2 months later...
Guest mevek
Posted (edited)

mastach27 napisał mi ...

" nadal nieregulaminowa sygnatura "i nie moge mu odpisac poniewaz ma pelna skrzynke mail_i

wiec, tu moze sie spytam, co z nia jest nie tak? moze to, iz zawiera gry ktorych jeszcze nie ma? prosze o pomoc, bo ja nie widze w tm nic zlego. pozdro

Edited by mevek
  • 2 weeks later...
Guest mevek
Posted (edited)

w końcu wróciłem z urlopu, wiec mogę się zając błahostkami ^_^

tylko, ze nigdzie nie mogę znaleźć "regulaminu" z punktem odnoszącym się do sygnatur ???

Edited by mevek
Posted (edited)

a niech strace:

14. Obowiązują ograniczenia techniczne dotyczące avatarów, podpisów oraz wklejanych grafik. W przypadku nieprzestrzegania ograniczeń użytkownik może zostać ukarany ostrzeżeniem. W przypadku niezastosowania się do zaleceń administratora / moderatora użytkownikowi może zostać cofnięta możliwość używania avataru lub posiadania podpisu.

- Maksymalny rozmiar avatara to 90 na 90 pikseli.

- Maksymalna waga avatara to 20 kB.

- Sygnatura lub obraz(y) w podpisie po zsumowaniu maksymalnie 500 na 120 pikseli, nie więcej niż 60kB (bez podpisu dodatkowego).

- Podpis nie wiekszy niż 350 znaków bez powiększania czcionki.

- Maksymalny rozmiar wklejanych grafik to 640 na 480 pikseli.

- Duże wklejane grafiki są automatycznie skalowane przez oprogramowanie forum.

http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=18105

Edited by Lucek
  • 2 months later...