Posted September 16, 200816 yr Witam, mam problem z 2 osiągnięciami mianowicie: Free all the pigeons. Open all the pigeon cages in the game to unlock this achievement. Ma ktoś lokalizacje tych 50 ptaszków ? All shields found Find all the shields to unlock this achievement. Ma ktoś lokalizacje wszystkich tarcz ?
September 16, 200816 yr Tarcze napewno znajdziesz przy szukaniu ptakow, a zeby je latwiej bylo znalezc to: zmieniasz sie na Obelixa trzymasz RT i pokazuje Ci sie radar. Jesli jest wokol niego pulsujacy okrag to ptak jest na tej planszy ,wtedy szukasz, nie pyka to znaczy ,ze masz wszystkie z danej lokacji. Ostatnia tarcze dostajesz za wszystkie ptaki, to nie panikuj jak utkniesz na 11/12. W zamian za pomoc pozyczylem sobie sygne Edited September 16, 200816 yr by Owiec
September 16, 200816 yr Author Dzięki za info Powiedz mi jeszcze, zrobiłeś te osiągnięcia przed przejściem całej gry ? Edited September 16, 200816 yr by acePL
September 16, 200816 yr Przed przejsciem gry sie nie da, bo trzeba wracac do zamknietych lokacji. Zreszta i tak musialem ja 2x przejsc ,bo z(pipi)alem i nie zebralem helmow <_< Jakie mnie zdziwienie ogarnelo, gdy doszedlem do finalowej walki w jakies 2,5h.