Sebastian PL 1 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Co myslicie o achievementach w tej grze, mysle,ze sa dosc fajne i latwo jest zrobic calaka tu link do achievementow ->> http://www.onlinecenter.pl/Frontlines-Fuel-of-War.html A tutaj mamy sekretne : Fashion Police - Knock of 100 hats - 100G Noob - commit 10 suicides - 0G wie ktos o co biega w tym pierwszym ? jeszcze zastanawiaja mnie te 2 achievy : Kill 100 hostiles without dying in the first or second half of a single player mission.90 gs - zabic 100 przeciwnikow przez polowe misji nie ginac ? Complete the first or second half of a mission with an accuracy higher than 50%. 90 gs - miec celnosc wyzsza niz 50 proc przez polowe misji ? zapraszam do dyskusji Quote Link to comment
RobertKWL 0 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 (edited) Co myslicie o achievementach w tej grze, mysle,ze sa dosc fajne i latwo jest zrobic calaka tu link do achievementow ->> http://www.onlinecenter.pl/Frontlines-Fuel-of-War.html A tutaj mamy sekretne : Fashion Police - Knock of 100 hats - 100G Noob - commit 10 suicides - 0G wie ktos o co biega w tym pierwszym ? jeszcze zastanawiaja mnie te 2 achievy : Kill 100 hostiles without dying in the first or second half of a single player mission.90 gs - zabic 100 przeciwnikow przez polowe misji nie ginac ? Complete the first or second half of a mission with an accuracy higher than 50%. 90 gs - miec celnosc wyzsza niz 50 proc przez polowe misji ? zapraszam do dyskusji W Fashion Polce, musisz strącić w sieci 100 kapeluszy, chełmów przciwnikom W pierwszym musisz zabić 100 przeciwników nie ginąc, i musisz to zrobić w pierszej, lub drugiej części misji. W drugim musisz mieć celność ponad 50 % w zabijaniu. Ja to zrobilem chyba w 3 misji, gdzie na początku misji miało sie snajperke, i waliłem headshoty Edited September 21, 2008 by RobertKWL Quote Link to comment
Wiiner 1 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 (edited) A ja tylko sprostuje, ze w achivie FASHION POLICE trzeba "strącić" przeciwnikom nie 100 nakryc glowy, a 20 Edited September 21, 2008 by Wiiner Quote Link to comment
Sebastian PL 1 Posted September 21, 2008 Author Share Posted September 21, 2008 (edited) wlasnie mnie to dziwilo, bo mialem tego achievementa jak zrobilem 20 headow pod rzad mozna zakladac mecze rankingowe? Edited September 21, 2008 by (Zly)Seba Quote Link to comment
Wiiner 1 Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 nie, nie mozna zakladac meczy rankingowych Quote Link to comment
Recommended Posts