Jump to content

Frontlines: Fuel of War

Recommended Posts

Co myslicie o achievementach w tej grze, mysle,ze sa dosc fajne i latwo jest zrobic calaka ;)

tu link do achievementow ->> http://www.onlinecenter.pl/Frontlines-Fuel-of-War.html

A tutaj mamy sekretne :

Fashion Police - Knock of 100 hats - 100G

Noob - commit 10 suicides - 0G

wie ktos o co biega w tym pierwszym ?

jeszcze zastanawiaja mnie te 2 achievy :

Kill 100 hostiles without dying in the first or second half of a single player mission.90 gs - zabic 100 przeciwnikow przez polowe misji nie ginac ?

Complete the first or second half of a mission with an accuracy higher than 50%. 90 gs - miec celnosc wyzsza niz 50 proc przez polowe misji ?

zapraszam do dyskusji :D

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Co myslicie o achievementach w tej grze, mysle,ze sa dosc fajne i latwo jest zrobic calaka ;)

tu link do achievementow ->> http://www.onlinecenter.pl/Frontlines-Fuel-of-War.html

A tutaj mamy sekretne :

Fashion Police - Knock of 100 hats - 100G

Noob - commit 10 suicides - 0G

wie ktos o co biega w tym pierwszym ?

jeszcze zastanawiaja mnie te 2 achievy :

Kill 100 hostiles without dying in the first or second half of a single player mission.90 gs - zabic 100 przeciwnikow przez polowe misji nie ginac ?

Complete the first or second half of a mission with an accuracy higher than 50%. 90 gs - miec celnosc wyzsza niz 50 proc przez polowe misji ?

zapraszam do dyskusji :D

W Fashion Polce, musisz strącić w sieci 100 kapeluszy, chełmów przciwnikom :)

W pierwszym musisz zabić 100 przeciwników nie ginąc, i musisz to zrobić w pierszej, lub drugiej części misji.

W drugim musisz mieć celność ponad 50 % w zabijaniu. Ja to zrobilem chyba w 3 misji, gdzie na początku misji miało sie snajperke, i waliłem headshoty :)

Edited by RobertKWL