Opublikowano 21 września 200816 l Co myslicie o achievementach w tej grze, mysle,ze sa dosc fajne i latwo jest zrobic calaka tu link do achievementow ->> http://www.onlinecenter.pl/Frontlines-Fuel-of-War.html A tutaj mamy sekretne : Fashion Police - Knock of 100 hats - 100G Noob - commit 10 suicides - 0G wie ktos o co biega w tym pierwszym ? jeszcze zastanawiaja mnie te 2 achievy : Kill 100 hostiles without dying in the first or second half of a single player mission.90 gs - zabic 100 przeciwnikow przez polowe misji nie ginac ? Complete the first or second half of a mission with an accuracy higher than 50%. 90 gs - miec celnosc wyzsza niz 50 proc przez polowe misji ? zapraszam do dyskusji
Opublikowano 21 września 200816 l Co myslicie o achievementach w tej grze, mysle,ze sa dosc fajne i latwo jest zrobic calaka tu link do achievementow ->> http://www.onlinecenter.pl/Frontlines-Fuel-of-War.html A tutaj mamy sekretne : Fashion Police - Knock of 100 hats - 100G Noob - commit 10 suicides - 0G wie ktos o co biega w tym pierwszym ? jeszcze zastanawiaja mnie te 2 achievy : Kill 100 hostiles without dying in the first or second half of a single player mission.90 gs - zabic 100 przeciwnikow przez polowe misji nie ginac ? Complete the first or second half of a mission with an accuracy higher than 50%. 90 gs - miec celnosc wyzsza niz 50 proc przez polowe misji ? zapraszam do dyskusji W Fashion Polce, musisz strącić w sieci 100 kapeluszy, chełmów przciwnikom W pierwszym musisz zabić 100 przeciwników nie ginąc, i musisz to zrobić w pierszej, lub drugiej części misji. W drugim musisz mieć celność ponad 50 % w zabijaniu. Ja to zrobilem chyba w 3 misji, gdzie na początku misji miało sie snajperke, i waliłem headshoty Edytowane 21 września 200816 l przez RobertKWL
Opublikowano 21 września 200816 l A ja tylko sprostuje, ze w achivie FASHION POLICE trzeba "strącić" przeciwnikom nie 100 nakryc glowy, a 20 Edytowane 21 września 200816 l przez Wiiner
Opublikowano 21 września 200816 l Autor wlasnie mnie to dziwilo, bo mialem tego achievementa jak zrobilem 20 headow pod rzad mozna zakladac mecze rankingowe? Edytowane 21 września 200816 l przez (Zly)Seba