Opublikowano 24 września 200816 l Wiele osob pyta o optymalne ustawienia obrazu swego tv pod konsole. Nie ma co rozdrabniac sie w multum tematow, wszystko tutaj. Ja zapytam o Sharpa 32x20e na poczatek. Mozna przykleic.
Opublikowano 24 września 200816 l Sa gotowe ustawienia testowane przez ludzi, ktore ponoc swietnie sie sprawdzaja. Z wlasnymi gustami to roznie bywa, np nie chce mi sie co raz podjasniac/sciemniac obrazu.
Opublikowano 24 września 200816 l Polecam http://www.avforums.com ustawienia do niemal wszystkich modeli TV.
Opublikowano 24 września 200816 l Spore forum, gdie znajde ustawienia tych tv? Najlepiej jakbys mogl zarzucic ustawieniami do sharpa lc 32x20e, wim leniwe bydle ze mnie.
Opublikowano 24 września 200816 l Zapomnialem dodac by znalesc te ustawienia trzeba przeszukac ich forum wpisujac nazwe modelu. W odpowiednim temacie (o konkretnym TV) beda podane ustawienia obrazu. Oczywiscie nie do wszystkich modeli, ale tych lepszych i bardziej popularnych - na bank. Edytowane 24 września 200816 l przez Jędrek
Opublikowano 30 września 200816 l Witam. Mam pytanie dot. ustawienia obrazu do Sharpa LC-32D44E-GY... bardzo prosze o pomoc poniewaz nigdzie nie moge nic znalezc
Opublikowano 26 października 200816 l Mam ten sam, na avforums nie ma żadnych ustawień. Jak ktoś mógłby pomóc to też był bym wdzięczny.
Opublikowano 2 stycznia 200916 l Moze niech kto chce napisze jakich ustawien tv uzywa (a noz komus sie przyda): Sharp LC32x20e (ustawienia z avforums, jakis typ mi polecil i sie sprawdzaja) cture setting GAME backlight +4 contrast +31 brightness +6 colour +2 tint +3 sharpness +2 everything disabled under advanced options (film mode, dynanic contrast, OPC etc all off). under the options setting i turned off DNR as it can cause blurring. if you really need it on the set it to low. another thing is the dynamic contrast i prefer the setting off but some people may prefer it on so this is down to your own preference. Edytowane 2 stycznia 200916 l przez Gość