Texz 670 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Link z GameStop, w środku screeny i trailer: http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDet...roduct_id=72221 Quote
Guest coopa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 (edited) Edited June 25, 2011 by coopa Quote
Sarge 6 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Grał ktoś już w to? Warty zachodu tytuł dla fanów FPS-ów? Wiadomo, że na DS-ie biednie jest w tym gatunku (choć przed premierą konsolki mówiło się co innego) i dlatego po cichu liczyłem na to, że coś jednak z tego tytułu będzie... BTW czemu nic nie słychać o premierze w Europie? Quote
Guest coopa Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 (edited) Edited June 25, 2011 by coopa Quote
C-Boy 52 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 (edited) Ukończyłem tego Moon'a jakiś czas temu, no i co mam stwierdzić... taki ładny, nudny średniak Dementium miał chociaż klimat i niektóre zagadki nawet były sympatyczne, a tutaj poza grafiką, dziwnej, ale w moim mniemaniu nawet fajniej fizyki pojazdu, to tu nie ma za bardzo czego szukać. 16 bliźniaczo podobnych, podstawowych misji + kilka jeszcze nudniejszych poziomów treningowych, polegających na przebiegnięciu z punktu A do p. B to trochę za mało, żeby mówić o jakimkolwiek progresie względem Dementium Sorry winetou, no bonus. Gra nie jest tragiczna, ale kolesie z Renegade Kid, zamiast tracić czas na poprawianie swojego autorskiego engine'u, który tak nie pozwala na żadną( może poza tym, że można pozostawić odciski wystrzelonych pocisków na ścianie, na całe... 2 sekundy xD ) interakcję( o bardzo "bogatym" i "zróżnicowany" otoczeniu już ni wspominając) ,to powinni skupić się na gemeplay'u, który niestety, w moim mniemaniu śmierdzi trupem IMO gra zasługuje na 6/10 , ale to tylko dlatego, iż starałem sobie Moon'a dawkować, łykać w małych ilościach. Co powiedzieć... niewykorzystany potencjał. Mam nadzieję, iż C.O.R.E, FPS który na wyjść za miesiąc ( o ile gra ni zaliczy 10 obsuwy, a ja ni bydę musiał z ciekawości pisać mail'a do noway studio xD) tworzony przez naszych ludzi z polski, bydzie bardziej udany, od omawianej obecnie gry Edited January 28, 2009 by consoleboy Quote
Recommended Posts