Opublikowano 21 maja 200915 l Moje ulubione filmy japońskie to: Infernal Affairs; Zatoichi; Kids Return Koreańskie: My Sassy Girl; Pusty Dom; 2046
Opublikowano 21 maja 200915 l Widziałem wcześniej polecanego fighter in the wind i tez polecam. BTW znacie jeszcze jakies filmy o podobnej tematyce? W sensie sztuki walki itp. Oczywiście po japonsku, chociaż koreańskie też mogą być.
Opublikowano 21 maja 200915 l Battle Royal - http://www.imdb.com/title/tt0266308/ Potwierdzam. Najlepszy jaki widziałem. Ale dwójka to ścierwo godne pogardy. Najlepiej sie go ogląda chodząc jeszcze do podstawówki albo gimnazjum. Bynajmniej nie dlatego że jest dziecinny...
Opublikowano 21 maja 200915 l Kwaidan Masaki Kobayashiego Ugetsu Kenji Mizoguchiego Happy Together Kar Wai Wonga
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Japońsko-Chiński Shinjuku Incident z Jackie Chan'em. Ale po prostu jedwabisty film, nie jak inne jego filmy, że jest komedia i walki tylko coś bardziej jak Brother, yakuza itp. POlecam.
Opublikowano 23 sierpnia 200915 l zna ktos jakies fajne filmy dokumentalne o Japonii? Glownie poswiecone kulturze, turystyce etc
Opublikowano 25 stycznia 201015 l http://video.google....LfkNzlCQ&hl=nl# sprawdzcie sobie jeszcze japanorame bbc Edytowane 25 stycznia 201015 l przez epl
Opublikowano 1 lutego 201015 l Moje ulubione filmy japońskie to: Infernal Affairs; Zatoichi; Kids Return Koreańskie: My Sassy Girl; Pusty Dom; 2046 Infernal Afafirs to film chiński, nie japoński
Opublikowano 2 lutego 201015 l Moje ulubione filmy japońskie to: Infernal Affairs; Zatoichi; Kids Return Koreańskie: My Sassy Girl; Pusty Dom; 2046 Infernal Afafirs to film chiński, nie japoński tak samo jak 2046 i happy 2gether
Opublikowano 5 marca 201015 l Ja polecam ze swojej strony filmy z Takeshim Kaneshiro (Returner, Shinigami no seido, Turn Left, Turn Right). Bardzo przystojny aktor a i filmy niczego sobie
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Kolega szuka pełnej wersji Siedmiu samurajów Kurosawy (podobno 6h trwa), wiecie skad takie cos wziąc? Moze byc z angielskimi napisami