Posted October 28, 200816 yr Witam serdecznie Coraz bardziej zaczynam się interesować swoim zdrowiem i kondycją i chciałbym zakupić sobie do pokoju bieżnię magnetyczną (na elektryczną mnie nie stać jestem studentem). Wypatrzyłem coś takiego http://allegro.pl/item461110254_szeroki_pa..._neo_sport.html Pytanie warto? Da sie na tym pobiegać? Chodzi mi o to czy pas nie jest za krótki? Czy może bieżnia nadaje sie tylko do truchtu ewentualnie chodzenia a nie biegania. Chciałbym sobie pobiegać w zimie a jestem chorowity więc rezygnuję z biegania po dworze. Coś się powaliło proszę o przeniesienie do działu pomoc!!!!!!! Edited October 28, 200816 yr by ciuh
October 31, 200816 yr Author Około 10 listopada będę miał możliwość przetestowania tej bieżni, będę wtedy w Gdyni i wtedy zdecyduję o zakupie o wrażeniach oczywiście napiszę. Liczyłem po prostu na to że ktoś miał z takim urządzeniem styczność i napisze coś wcześniej.... Edited October 31, 200816 yr by ciuh