Posted November 6, 200816 yr http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=111 lista dostraczona przez costamcostam. Dzieki Bronze Trophies * Worlds Remade -- Complete Mortal Kombat Story * Universe Reborn -- Complete DC Universe Story * The Pugilist -- Perform Klose Kombat * Free Fallin' -- Perform a Free-Fall Transition * Combo Champion -- Perform a 10 hit combo in arcade mode * Fatality! -- Perform a Fatality! * Heroic Brutality! -- Perform a Heroic Brutality * Mortal Kombat Champion -- Finish arcade mode with an MK character * Super Hero -- Finish arcade mode with a DC character * The Competitor -- Play 200 Versus matches * Tarkatan Champion --Complete Baraka's Kombo Challenge * The Caped Crusader -- Complete Batman's Kombo Challenge * Cat Burglar -- Complete Catwoman's Kombo Challenge * The Assassin -- Complete Deathstroke's Kombo Challenge * Fastest Man Alive -- Complete Flash's Kombo Challenge * Green Lantern's Light! -- Complete Green Lantern's Kombo Challenge * Bring It On! -- Complete Jax's Kombo Challenge * Clown Prince of Crime -- Complete Joker's Kombo Challenge * The Mercenary -- Complete Kano's Kombo Challenge * Outworld 's Princess -- Complete Kitana's Kombo Challenge * Evil Genius -- Complete Lex Luthor's Kombo Challenge * Shaolin Monk -- Complete Liu Kang's Kombo Challenge * The Thunder God -- Complete Raiden's Kombo Challenge * Get Over Here! -- Complete Scorpion's Kombo Challenge * Master of Souls -- Complete Shang Tsung's Kombo Challenge * SHAZAM! -- Complete Captain Marvel's Kombo Challenge * Special Forces -- Complete Sonya's Kombo Challenge * Grand Master -- Complete Subzero's Kombo Challenge * The Man of Steel -- Complete Superman's Kombo Challenge * Princess Diana -- Complete Wonder Woman's Kombo Challenge * Omega Effect -- Complete Darkseid's Kombo Challenge * Emperor of Outworld -- Complete Shaokhan's Kombo Challenge * Less Talk, More Fight! -- Win a Chat Room Match * Humiliation! -- Get a flawless victory online Silver Trophies * DC Arcade Champion -- Complete Arcade Mode with all DC Universe Characters * MK Arcade Champion -- Complete Arcade Mode with all Mortal Kombat Characters * Relentless! -- Play 100 chat lobby matches Gold Trophies * The Ultimate Evil -- Complete Both Mortal Kombat and DC Universe Story Mode * The Finisher -- Perform all Fatalities and Heroic Brutalities * Arcade Master -- Beat Arcade Mode on max difficulty without continuing * Supreme Champion - Complete all Kombo Challenges * Special Move Master - Perform all Super Moves and Pro-Moves Platinum Trophy * Collect all Trophies Edited January 15, 200916 yr by Zeratul
November 6, 200816 yr Jeżeli poziom gry zawodników sterowanych przez kompa jest taki jak zawsze to Arcade Master będzie raczej mocno przegięte.
November 28, 200816 yr Nie orientuje się ktoś czy to trofeum: The Competitor -- Play 200 Versus matches da się zrobić grając z przeciwnikami online? W końcu jakby nie patrzeć to też versus Czy koniecznie trzeba na dwóch padach?
December 1, 200816 yr wydaje mi się, że z tym 200 meczy to i online powinno zadziałać Mam takie pytanie do tych co grają: Czy tylko mi się wydaje czy Kombo Challenge jest strasznie trudne? a zrobienie go graniczy z cudem? Jak narazie udało mi się zrobić tylko dla Sub-Zero i Shao Kahna i to też chyba był cud Trzeba mieć niezły timming. Tych trofeów to ja nigdy nie zdobędę.
December 2, 200816 yr To fakt, calak w tej gierce to będzie nie lada wyczyn - porównywalny z Wipeout HD Ale zauważyłem, że i w tym wypadku reguła "praktyka czyni mistrza" sprawdza się znakomicie, im więcej gram tym łatwiejsze stają się te combosy. BTW polecam tę grę wszystkim fanom bijatyk, gameplay jest moim zdaniem genialny a grafa wbija w fotel! Edited December 5, 200816 yr by GrimReaperO
January 6, 200916 yr Mam pytanko do wyjadaczy , czy komus udalo sie zrobic w combo challenge takie polaczenie liu kangiem : f,f kwadrat , f,f trojkat? Za cholere nie moge tego zrobic , moze jakas rada?
January 15, 200916 yr Co do tych Kombo Challenge to ciężka sprawa. Kombinacja Liu Kangiem o której piszesz też mi nie wychodzi i nie mam bladego pojęcia jak na to wpaść. Nie mówiąc już w ogóle o Deathstroke. Wyszło Ci coś? Bo te pierwsze kombinacje są najtrudniejsze. Ma ktoś receptę jak przejść Arcade na Max poziomie bez zginięcia? bo w ogóle mi to nie wychodzi Edited January 15, 200916 yr by davidkoz
January 15, 200916 yr Co do Deathstroke'a to cos mi tam wyszlo , ale na jakiejs sie zacialem. Co do arcade na MAX , to zajelo mi chyba 10min , oczywiscie na jednej rundzie. Podpowiem ci , jak bedziesz gral to nie graj jak jakis zawodowiec, sprobuj grac jak totalna lama
January 15, 200916 yr Jedne z gorszych trofeów z jakimi miałem doczynienia. Nie są może trudne same w sobie ale wykańczają psychicznie. Trzeba w kółko powtarzać te same kombosy, które i tak nie wychodzą. Co do Arcade Max to dałem rade i teraz dla wszystkich którzy mają z tym problem. Zrobiłem je dzisiaj rano jak tylko wstałem za pierwszym razem bez żadnego wysiłku, a wszystko to co trzeba mieć to pomysł na nie: Najłatwiej wybrać Kitanę i od samego początku do samego końca robić tylko dwie rzeczy w kółko. Rolling Fury co wybija przeciwnika i zaraz po nim Square Wave Punch, który łapie go w powietrzu. I tak w kółko. Trzeba tylko wyczuć moment aby przeciwnik nie zblokował Rolling Fury ale nawet i na Max poziomie AI sobie z tym nie radzi.
January 16, 200916 yr Relentless! -- Play 100 chat lobby matches o co chodzi z tym trofeom??? mam 101walk rozebranych a pucharek nie wpadł <_<
January 16, 200916 yr Wstyd pytac , ale ma ktos jakas rade do nr.3 Jokera? , no taka proscizna a za cholere nie moge jej zrobic.
January 16, 200916 yr Relentless! -- Play 100 chat lobby matches o co chodzi z tym trofeom??? mam 101walk rozebranych a pucharek nie wpadł <_< odejmij disconnecty jesli masz
January 17, 200916 yr Mi ukończenie combo challange pomogły filmiki z youtube (warto poszukać) (Nie zrobiłem wszystkich - udało mi się ~70 % kombosów i dopadłem inną grę )
January 17, 200916 yr Nareszcie zrobilem ta 3 Jokera , teraz bedzie gorzej bo w 10 na koncu jest to samo . Ale dzisiaj dobry dzien , jak do tej pory 3 pelne comba , yeahhhhhhh Mi ukończenie combo challange pomogły filmiki z youtube (warto poszukać) (Nie zrobiłem wszystkich - udało mi się ~70 % kombosów i dopadłem inną grę ) Masz moze liu kanga , bodajrze 3 , to jest laczenie , moze masz jakas rade?
January 19, 200916 yr http://pl.youtube.com/watch?v=85rRJNgJ3is tutaj masz całe 10 od Liu Kanga Mi nic z tych filmików nie pomaga i tak muszę się sam z tym męczyć. Czasem mam wrażenie, że mam zbugowaną wersję grę.
January 19, 200916 yr Ogladalem to , i tak mi nie pomoglo Ale za to wymeczylem w koncu Jokera Edited January 21, 200916 yr by darkknight
April 14, 200916 yr Witam Ktoś by sie ustawił ze mną na Flawless trophy? i 100 meczów online? jeśli ktos nie ma jeszcze tego trophy :)dodawajcie mnie do kontaktów z podpisem Mortal kombat z góry dzieki