Opublikowano 6 listopada 200816 l Wydaje mi się, że takiego tematu jeszcze nie ma, jeśli tak to sorry. Wyszła już kolejna część jak do tej pory najlepszej piłki nożnej na PSP (nie licząc nowej fify) i mam nadzieję przetestować ją już ten weekend :twisted2: Recenzja którą przeczytałem nastraja całkiem pozytywnie ( http://www.gamerankings.com/itemrankings/l...reviewid=974268 ). Szczególnie jestem ciekaw jak sprawują się owe wymienione w recenzji cutscenki (nie wyobrażam sobie ich doczytywania z umd). Postaram się opisać swoje wrażenia po seansie z grą
Opublikowano 6 listopada 200816 l PES 2009, Czy wciąż lepszy od FIFY? Taa.... szkoda tylko braku komentarza.
Opublikowano 10 listopada 200816 l Lagi jak cholera Nie wiadomo gdzie jest piłka i ogólnie strasznie się gra a szkoda bo się ucieszyłem jak zobaczyłem że się da grać online.
Opublikowano 10 listopada 200816 l Z początku bardzo mnie to denerwowało, ale idzie się przyzwyczaić. Tylko szkoda że gra się nie uczciwie i są przekłamania przez te lagi. Nie ma wyrównanych szans. Wiesz może czy w Fifie też tak laguje?
Opublikowano 10 listopada 200816 l W fifie jest ok tylko tyle że czasami ciężko jest się połączyć z przeciwnikiem. Bardzo często traci się połączenie z przeciwnikiem i gra wraca do lobby i tak w kółko. Trzeba próbować aż się uda.
Opublikowano 7 grudnia 200816 l ja sobie wgrałem oficjalne składy i loga do psp wiec gites hej mam prosbe... wlasnie kupilem sobie pes 2009 i jak mozesz to powiedz jak wgrales oficjalne sklady i loga do psp??? jesli mam nie przerobiona konsolke to czy bede mogl sobie wgrac te rzeczy i czy bedzie mi to dzialalo??? z gory dzieki i pozdrawiam:),a i skad wziac te oficjalne sklady i loga??? Edytowane 7 grudnia 200816 l przez redx3
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Jak masz grę na UMD to czy tak czy siak save'y ci odpalą więc poszukaj na forum gamespotu, tam jest zamieszczony plik, który podmieniasz, i masz.
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Jak masz grę na UMD to czy tak czy siak save'y ci odpalą więc poszukaj na forum gamespotu, tam jest zamieszczony plik, który podmieniasz, i masz. tak mam gre na Umd... jestem na tej stronie gamespot ale nie moge znalezc tego pliku,mozesz mi jakos pomoc??? z gory dziekuje...
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Autor Wam też zawiesza się konsola przy wyniku 5:0 , 4:1 i możliwe że 4:0? cholernie irytujące...
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Nie, ja na regularze miałem kiedyś 99:0 dla zabawy i nic sie nie działo :F
Opublikowano 22 grudnia 200816 l za dobrze grasz;) ja sobie pograłem na ISO zeby sprawdzic czy warto zainwestować (w koncu fajnie jest miec przenosnego PESa) i zdecydowalem ze chyba wole odlozyc kase na Patapona 2 ;p wersja na duze konsole ftw ;]
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Autor Nie, ja na regularze miałem kiedyś 99:0 dla zabawy i nic sie nie działo :F Chodzi konkretnie o wyniki które podałem. Przy 4: 2 jest np. wszystko ok, tak samo przy 5: 3. jest ktoś chętny na gre online? pomimo lagów?
Opublikowano 22 grudnia 200816 l On-line? ... Porażka, grać można ale to żadne odzwierciedlenie skilla w rzeczywistości. lepiej zagrać w FIFĘ, tam nie ma lagów, ale gameplay gorszy. Powiem tak, jak komuś nie zależy na statystykach i nie wkurrwiają go bramki z niczego, to można zagrać. Mnie gra wciągnęła na dobre 3 ładowania baterii i lubię czasem dołożyć kumplowi, lecz rozgrywka nie zachęca. Pozdro
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Autor On-line? ... Porażka, grać można ale to żadne odzwierciedlenie skilla w rzeczywistości. lepiej zagrać w FIFĘ, tam nie ma lagów, ale gameplay gorszy. Powiem tak, jak komuś nie zależy na statystykach i nie wkurrwiają go bramki z niczego, to można zagrać. Mnie gra wciągnęła na dobre 3 ładowania baterii i lubię czasem dołożyć kumplowi, lecz rozgrywka nie zachęca. Pozdro muszę przynać, że zagrałem online 9 meczy i mimo lagów strzeliłem kilka cudownych bramek, jedne z najładniejszych w mojej pesowej karierze . Dodatkowo wcale nie były przypadkowe (prócz jednej; koleś wybił piłkę z linii bocznej na środek boiska, na jego połowie, tak 3/4 jego połowy, przypadkiem wcisnąłem przycisk strzału, piłka wpadła na berbatova który strzelił z pierwszej i gol ;P ). Trzeba przyznać że z człowiekiem gra się inaczej (normalnie nie mam możliwości).
Opublikowano 22 grudnia 200816 l za to jaka frajda dokopać jakiemuś nerdowi z Angli etc Póki co na jednym koncie rozegrałem z 40 meczy i nawet mi się grało chociaż strasznie denerwuje mnie gdy w 90+ stracę bramkę z powodu głupiego lagu. Naprawdę, satysfakcja pierwsza klasa
Opublikowano 23 grudnia 200816 l PES 2008 nie kupilem nawet, za to 2009 lykalem ze wzgledu na online 2 vs 2 (lezy giera, a online tragiczny). Ide na grzyby lub na ryby, albo se swoja tresowana swinia w pozlacanym kagancu trufli szukac w mlodniaku i mateczniku. Jak pogoda bedzie, bo to lepsza rozrywka jak dla mnie ostatnio.
Opublikowano 11 stycznia 200916 l Gralem i w fife 09 i pesa 09 na PSP i ZDECYDOWANIE lepszy jest pes.Pozatym w nowym pesie jest nowa opcja rozgrywki become to legend ktora wciaga jak rumunskie bagna Mam tylko 1 problem bo gdy chce zamienic option file na oryginalne slkady wyskakuje mi blad ( i nie mam pojecia czemu tak jest.Ktos wie?????
Opublikowano 12 stycznia 200916 l Być może gra jest zripowana/skompresowana i to jest powodem, spróbuj na pełnym *.iso, ewentualnie możesz sprawdzić UMD mode w RM.