Fuji 1 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mam taki problem z klockiem ponieważ jak podłaczam pendrive i odplaam z niego film to niestety mam wrażenie jakby klatki były gubione ten sam film dziala bez problemów u znajomego. Tak samo jak wrzucam grę na dysk to i tak sie laguje np w MNC:LA, a powinno chodzić z dysku płynnie i nie wiem o co chodzi. Ktoś ma pojęcie od czego to może być? Quote
Dark AlexX 0 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Jeden mój znajomy też miał podobny problem i po prostu oddał konsolę do serwisu. Quote
Fuji 1 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Zrobiłem takie coś i lekko jaky pomogło. Cyz to ma sens? http://forum.xboxonline.pl/viewtopic.php?t=6259 Quote
vuoh 3 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 jak mozecie sprawdzic czy w fifie09 u was tez zdarzaja sie sporadyczne spadki animacji byl bym bardzo dzwieczny hehe;] bo cos ost mnie to zaczyna irytowac moze ktos sie spotkal z czyms takim na szersza skale ?? Quote
vuoh 3 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 właśnie dostalem swiąteczny prezent spoznieny i troche niechciany tzw.ROD kapa;/ Quote
Recommended Posts