GhettoKingSas 0 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 (edited) gdzie mozna dostac taki srubokret do tych dziwacznych srubek w padzie do x360 wczoraj zaliczyl glebe i LB nie laczy rozkrecilbym dziada i pogrzebal Edited November 25, 2008 by GhettoKingSas Quote
Gryzli 0 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 gdzie mozna dostac taki srubokret do tych dziwacznych srubek w padzie do x360 wczoraj zaliczyl glebe i LB nie laczy rozkrecilbym dziada i pogrzebal Ja jak zmieniałem obudowe do pada, to zwyklym płaskim malutkim śrubokrętem rozkręciłem. Na środku tych śrubeb jest taki dziubek, ale kolo niego wetknąłem mały śrubokręt, i elegancko rozkręciłem... Quote
tomaszz04 6 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 śrubki zastosowane w padzie są dosyć popularne więc nie powinno być problemu z kupnem śrubokręta ja zestaw takich śrubokrętów kupiłem w sklepie elektronicznym Quote
qba_sobczyk 0 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 co ciekawe mój pad nie daje sie "otworzyć" mimo iż wykręciłem wszystkie 6 srubek. Na YT pokazywali żeby zdjąć naklejkę w komorze na baterie i pod nią jest ukryta siódma śrubka ale u mnie jej nie ma... pada będe uzywał już tylko do samoobrony:) Quote
Krzys PL 28 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Odkleiłeś tą mniejszą nalepkę, bo jak by robili pada którego nie można rozebrać to by wcale nie dali śrub. Quote
Gryzli 0 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Czyli taki zestaw http://www.allegro.pl/item520003370_torxy_...ych_15_szt.html będzie dobry, żeby elegancko odkręcic śrubki w padzie ? Quote
Recommended Posts