ar2 0 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Cześć wszystkim, Jako że jestem świeży to się witam, a że ostatnio miałem okazje odwiedzić w ten niesamowity kraj i nie ukrywam, że z miejsca się nim zauroczyłem, zapraszam zainteresowanych do obejrzenia kilkunastu zdjęć jakie zrobiłem KLIK. Jeśli macie jakieś ciekawe strony ze zdjęciami to bardzo chętnie je przygarnę. Pozdro Quote
cietwierz1 1 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 kozackie foty. ile zapłaciles za przelot?? Quote
ar2 0 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 To był wyjazd dziennikarski, jednak po wyjezdzie szukałem ofert i można znaleźć świetne promocje, np 1800 zł w dwie strony Quote
cietwierz1 1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 tez mam ochote sie wybrac ale myslalem ,ze duzo drozej jest. jak mozesz przeslij PW, ktore oferty przegladales:D pzdr Quote
ping 9196 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 To był wyjazd dziennikarski, jednak po wyjezdzie szukałem ofert i można znaleźć świetne promocje, np 1800 zł w dwie strony U jakiego przewoźnika? Zazwyczaj koszta przelotu w obie strony wraz z opłatami lotniskowymi kosztują około 3000-4000 zł. Quote
ar2 0 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Promocja była w finair (lot przez helsinki) i jeszcze, gdzieś ostatnio widziałem w witrynie biura podróży, też koszt ok 2 tys zł. Z reguły jest bardzo drogo, ale okazje się zdarzają Quote
ping 9196 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 wraz z opłatami lotniskowymi? W takim razie bardzo tanio. Największa okazja jaką swego czasu wyrwałem to przelot w obie strony za nieco ponad 2,9 tys. - leciałem SASem. W biurach podróży biletów kupować się nie opłaca bo robią to samo co internauta może zrobić w domowym zaciszu a dodatkowo doliczają sobie odpowiednią prowizję. Quote
Recommended Posts