Jump to content

Trochę Japonii

ar2

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim,

Jako że jestem świeży to się witam, a że ostatnio miałem okazje odwiedzić w ten niesamowity kraj i nie ukrywam, że z miejsca się nim zauroczyłem, zapraszam zainteresowanych do obejrzenia kilkunastu zdjęć jakie zrobiłem KLIK.

Jeśli macie jakieś ciekawe strony ze zdjęciami to bardzo chętnie je przygarnę.

Pozdro

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

To był wyjazd dziennikarski, jednak po wyjezdzie szukałem ofert i można znaleźć świetne promocje, np 1800 zł w dwie strony

Posted
To był wyjazd dziennikarski, jednak po wyjezdzie szukałem ofert i można znaleźć świetne promocje, np 1800 zł w dwie strony

U jakiego przewoźnika?

Zazwyczaj koszta przelotu w obie strony wraz z opłatami lotniskowymi kosztują około 3000-4000 zł.

Posted

Promocja była w finair (lot przez helsinki) i jeszcze, gdzieś ostatnio widziałem w witrynie biura podróży, też koszt ok 2 tys zł. Z reguły jest bardzo drogo, ale okazje się zdarzają

Posted

wraz z opłatami lotniskowymi? W takim razie bardzo tanio. Największa okazja jaką swego czasu wyrwałem to przelot w obie strony za nieco ponad 2,9 tys. - leciałem SASem. W biurach podróży biletów kupować się nie opłaca bo robią to samo co internauta może zrobić w domowym zaciszu a dodatkowo doliczają sobie odpowiednią prowizję.