Guest Kyo Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 (edited) Mahjong Tales: Ancient Wisdom Brązowe: Can't Get Enough Complete 25 different Layouts in "Infinity" Mode Come Out and Play Play 50 Network Games Didn't Buy a Clue Complete an entire Tale without using the Hint Button Dragon Slayer Complete all Levels in "Motion" Mode I Don't Need No Stinking Power-Ups Complete "Motion" Mode without using "Bomb", "Cannon", "Ice" and "Wild number" Power-Ups Quick on the Draw Make 5 Quick Matches in-a-row Sage Complete all Tales in "Ancient Tales" Mode Score! Score 2500 remaining tiles points in one "Ancient Tales" level Speed Reader Complete an â��Ancient Talesâ�� Layout in less than 2 minutes The Duelist Win 5 Network games in-a-row The Gunslinger Win 25 Network games Why Stop With Just One? Complete a single Tale in "Ancient Tales" Mode Srebrne: Infinity and Beyond Complete 100 different Layouts in "Infinity" Mode Matchmaker Match 2000 sets of Tiles Whoâ��s The Master? Receive "Sage", "Dragon Slayer" and "Can't Get Enough" Who Needs Sleep? Complete "Motion" Mode without losing a single Life http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=126 Edited January 15, 2009 by Kyo Quote
.... 2 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 gra przez ktora stracilem konsole siostra wlasnie walczy o ostatnie trofeum I Don't Need No Stinking Power-Ups tylko brazowe a najtrudniejsze ze wszystkich Quote
.... 2 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 45 tam po lewej stronie masz napisane w ktorym levelu jestes powodzenia przy zdobywaniu I Don't Need No Stinking Power-Ups imo najtrudniejsze trofeum a tylko braz Quote
BOSMAN!! 0 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 DZ Juz myslalem ze bez konca to jest . A to trofeum Don't .... to bd MASAKRA Quote
Tradycjonalista 0 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Jest ktoś zainteresowany ustawką do trofeum "The Duelist" (wygrać 5 gier online pod rząd) oraz "The Gunslinger" (wygrać w sumie 25 gier online)? Mój ID: Lukaszek Quote
ZakOnIck 22 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 hejka czy wszyscy mają problem z połączeniem się z kim kolwiek? wczoraj 20 min próbowałem i nic Quote
.... 2 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 gre kupilem zaraz po wyjsciu i przez pierwszy tydzien nikogo nie widzialem online potem sie pojawili gracze ale lagi byly straszliwe (nieraz z 5razy trzeba bylo kliknac na klocek by go zaznaczyc) wiec po nabiciu pucharkow online juz nie wracalem do tego i nie wiem jak jest teraz Quote
Varna 0 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Na chwilę obecną problem nadal istnieje. Próbowałem dzisiaj połączyć się chyba z 40 razy z moim znajomym i nic. Developer obiecywał poprawę w patchu, ale chyba chciał sobie z graczy zakpić bo jak problem istniał tak istnieje nadal. Najlepsze jest to, że nikt nie wie kiedy i czy w ogóle ktoś coś z tym zrobi. Quote
Ilona1973 6 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ja mam ten sam problem. Ze znajomym próbowaliśmy się połączyć i nic z tego. Znaleźliśmy się na ogólnym on-linie, bo byliśmy jedynymi grającymi w sieci Przez ten właśnie błąd nie mogę zrobić 100 % w trofeach. Jak dla mnie porażka Quote
Recommended Posts