Posted December 5, 200816 yr http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=132 Bronze Trophies * Junior Researcher - Complete Blast Factor™ Specimen 1 * Graduate Researcher - Complete Blast Factor™ Specimen 4 * Advanced Junior Researcher - Complete Blast Factor™ Advanced Research Specimen 1 * Advanced Graduate Researcher - Complete Blast Factor™ Advanced Research Specimen 4 * Chain-Tastic - Get x100 chain multiplier * Survivor - Finish a Survival Cell without dying * Jackpot - Complete a Specimen without dying * Mix It Up - Complete Hybrid mode * Death Wish - Complete a Boss Cell without using the Repulsor * Doing the Dishes - Flip 10 Big Tip enemies with one tip * Chain Gang - Destroy 5 Big Chains with one shot * The Cleaner - Clear a Cell using the Super Repulsor * Matador - Dodge 10 Repulsed Back AR's at the same time * Life is Good - Get 10 lives Silver Trophies * Head Researcher - Complete Blast Factor™ Specimen 7 * Advanced Head Researcher - Complete Blast Factor™ Advanced Research Specimen 7 * Ultimate Survivor - Finish all Survival Cells without dying * Immortal - Complete 3 consecutive Specimens without dying * Death Wish Part II - Complete a Survival Cell without using the Repulsor * Death Wish Part III - Complete a Boss Cell without destroying any enemies * Friends Forever - Complete last Specimen in Co-op for any mode * Tough Guy - Complete all hard Cells in any mode * Attention to Detail - Complete all Cells in any mode * Speed Master - Finish Blast Factor™ Basic Research in 2xAT mode * Advanced Speed Master - Finish Blast Factor™ Advanced Research in 2xAT mode Edited January 19, 200916 yr by Old_Kyo
December 5, 200816 yr No ok. - to niech teraz mi ktoś powie czy aby patch z Trofeami się pobrał trzeba mieć oba dodatki czy wystarczy podstawowa wersja? Bo narazie mi się nic nie pobrało... (przynajmniej dzisiaj z rana).
December 5, 200816 yr Z tego co wiem, to tylko US/Kanada miała dostać patch narazie :o chyba, że EU i reszta też, ale u nas mają gdzieś i nie informują.... I na bank nie trzeba dodatków, bo na blogu PS3 napisali, że część trofeów jest z podstawki, a reszta rozłożona na dodatki...btw łatwe te trofea? ;p i btw2, gdzie spis trofeów z soldnera lenie jedne?! ;p Edited December 5, 200816 yr by sakiu
December 5, 200816 yr Ehh jak zwykle UE mają w .... Już chyba nic nie kupię więcej na EU/PL PSS. sakiu - Soldner-X dodany specjalnie dla Ciebie
December 5, 200816 yr Poprostu w EU jest bardziej restrykcyjna polityka umieszczania patchów i materiałów na PSS i ogólnie online, dlatego np SF HD remix ma opóźnienie....
December 5, 200816 yr No OK. ale niektórch tytułów czy innnych dodatków wogóle nie ma i pewnie nie będzie A PL to wogóle za(pipi)e... Przykład? Burnout! Edited December 5, 200816 yr by Kyo
January 7, 200916 yr Przegięte trofea, trudniejsze niż lumines...na serio, ale po wielkich męczarniach udało mi się nabić 5mln punktów, czyli zaliczyć specimen 1,2,3 bez zgonu.....specimen 7 brązowego nie mogę nawet zaliczyć bo ginę non stop na ostatnich 4 cellach xD PRZEGINA!!! ;p Anyway, większość trofeów jest do zrobienia, ale przez przypadek....np zabij 5 big chains jednym strzalem? lol wpadlo mi przez czysty przypadek, ciężko samemu wyczaic moment, w którym niektóre trofea zrobić....Matador też wpadł przez przypadek, bo z braku bestiary nawet nie wiedziałem o jakich przeciwników chodzi xD
January 7, 200916 yr Ja po pograiu +- 1godz uważam, ze gra jest bardzo prosta.... doszedlem do 6 levelu, 1,2,3 bez zgonu zrobie dzis...... ale fajne, maks przyjemnosci.
January 18, 200916 yr Dobra, teraz jak mam dodatki to stwierdzam, że trofea nie odpowiadają trudności ich zdobycia...sorry, ale takiego rwania włosów dawno nie miałem jak w dodatkach do BF.... przejdź cały basic research na 2xAT? huehue, nawet na normal speed jeszcze nie przeszedłem specimen 7, a gdzie tu wszystkie 7 bez zgonu..... Gra nie dla trophy whore , ale dla pogrania tak ot dla frajdy jest spoko, ja gram już na spokojnie, i może jeszcze z kilka trofeów wpadnie samych z sie BTW, jak ktoś ma problem z trofeum Cleaner, to ja to zrobiłem cacy szybko w dodatku advance, jedyny problem to trafić na czerwony repulsor....chodzi tyle o to, żeby dostać czerwony repulsor jak walczymy z ostatnią falą przeciwników i zabić ich wszystkich jednym strzałem z niego.....ciężka sprawa, trzeba mieć szczeście jak cholera....