Posted December 6, 200816 yr Dobra panie i panowie, okazało się, że jak zwykle Empik lekko przyciął i z czegoś co miało być dużym turniejem zrobił się bardziej turniej lokalny. Czas i miejsce - 13 grudnia 2008, sklep Empik w galerii handlowej Tesco. Nagrody - 2x Orange Box, 2x Crysis Warhead (wszystko na PC), pewnie coś jeszcze do tego dojdzie, właśnie walcze o puchary. Zasady MLG, przerobione na 2v2 (czas rundy skrócony do 10min), gramy tylko TS'y. Wstępnego brak, początek koło godziny 11. Dodatkowo na dwóch stanowiskach puścimy Street Fighter 2 HD Remix i coś jeszcze (może Guitar Hero 2/3/4). Na szczęście w styczniu/lutym planujemy z pewnym sklepem zorganizować prawdziwy turniej, taki jak na PGA (ale dzienny) i już zaczynamy ściągać do niego sponsorów (m.in. dopinamy właśnie umowę z RMF MAXXX), więc jeśli zastanawiacie się czy przyjechać to macie lepszą alternatywę
December 6, 200816 yr Oryginalny temat byl tutaj, ale z powodow estetycznych zostal oddzielony . Zapraszam do dyskusji oraz zainteresowanych na sam wyjazd, to juz przyszly weekend! @Barth: Wyedytuj sobie nazwe jak chcesz itp. .
December 6, 200816 yr Szkoda że za tydzień też mam szkołę A raczej bym się pojawił bo mam nawet blisko.
December 6, 200816 yr Ja niestety mimo szczerych chęci nie dam rady się pojawić z nikim z LH. Akurat mam wyjazd na szkolenie 13 - 14 grudnia + doskwiera mi przedświąteczny brak środków finansowych
December 14, 200816 yr Chciałbym podziękować Barthowi i Razgrizowi za wzorową organizację (Meeega Pr0 setup) oraz gościnny klimat. Kłaniam się również Filipowi za to, że ma dużego skilla. Czasem coś zepsuje no ale wybaczam mu to , przecież każdy "dobry bo polski" gracz chciałby mieć takiego teammate'a btw. dziwne jest Filip, że w 1/1 udało mi się z Tobą zremisować mimo że nie mam konsoli ^_^)Wreszcie przełamało się te okropne fatum przez które nie mogłem przyjeżdżać na turnieje -nakładające się zajęcia i egzaminy i pjerdolone sesje Edited December 14, 200816 yr by TreLLa